Ana sayfa Sosyal Medya Çocuklar Duymasın’ın Dominant Gönül’ü Zeyno Gönenç’in acı günü!

Çocuklar Duymasın’ın Dominant Gönül’ü Zeyno Gönenç’in acı günü!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Oyuncu Zeyno Gönenç, fenomen dizi Çocuklar Duymasın’da canlandırdığı ‘Dominant Gönül’ karakteriyle hafızalarda yer etti.

Ünlü oyuncu babasını kaybetti. Babasının kaybıyla zor günler geçiren Zeyno Gönenç duyduğu derin üzüntüyü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Babası Bilal Gönenç  ile bir fotoğrafını instagram hesabında yayınlayan Zeyno Gönenç paylaşımında;  “Benim canım, güzel kalpli Büloş’um, canım babamı bugün kaybettik… Sen harika bir baba oldun bize… Seni çok seviyorum ve çok özleyeceğim. Yattığın yer incinmesin birtaneciğim…” ifadelerini kullandı.

Çocuklar Duymasın'ın Dominant Gönül'ü Zeyno Gönenç'in acı günü! 7

Oyuncunun paylaşımına pek çok ünlü isim de yorumda bulundu. Çocuklar Duymasın dizisindeki rol arkadaşı Tamer Karadağlı, “Mekanı cennet olsun” yorumunu yaptı.

Tan Sağtürk, Pınar Altuğ Atacan, Didem İnselel, Çiçek Dilligil, Ayşenil Şamlıoğlu, Neslihan Yeldan, Gonca Vuslateri Behzat Uygur ve Yonca Evcimik’in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim Zeyno Gönenç’e baş sağlığı diledi. Oyuncunun hayranları da yorumlarında, Zeyno Gönenç’in acı kaybından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Zeyno Gönenç’in babası Bilal Gönenç’in cenazesi, Fatih Camii’nde kılınan ikindi namazını müteakiben, Silivrikapı Mezarlığı’na defnedildi.