Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barış Arduç, ülke adına çok önemli bir iş yaptı!

Barış Arduç, ülke adına çok önemli bir iş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan dizisinde başrolde yer alan Barış Arduç, yaz başında çekimleri tamamlanan Kulüp isimli diziyle Netflix’te yer almaya başladı… Ünlü oyuncu, Fıstık İsmet isimli taksici bir karaktere hayat verdi.

Gökçe Bahadır ile birlikte başrolde yer alan Barış Arduç, hikayesinden çok etkilendiği dizi ile ilgili açıklamalar yaptı. Kulüp dizisinin tanıtım toplantısında konuşan oyuncu, “Sete başlarken kendine yabancılaşmak bence iyi geliyor” diye konuştu.

Bu işin içinde olmayı kendisi için büyük bir şans olarak nitelendiren oyuncu, “Öyle bir zamanı, öyle bir atmosferi tadabildiğim için bütün arkadaşlarımla beraber kendimi de çok şanslı hissediyorum” diye konuştu.

Kulüp dizisinin çekimlerine başladıkları ilk günlerde, tamamını izlemek için büyük heyecan duyduklarını ve şimdi o zamanın geldiğini anlatan Barış Arduç, güzel bir iş olduğuna değindi.

Herkesin Kulüp dizisini çok beğeneceğini ifade eden oyuncu, “Ülke adına yapılmış önemli bir iş benim adıma. O yüzden çok mutluyuz, çok gururluyuz” açıklamasında bulundu.