Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci, Elkızı dizisinde bir anti kahraman oldu!

Sevda Erginci, Elkızı dizisinde bir anti kahraman oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Elkızı dizisi hikayesi ile izleyicileri etkiledi… Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı dizi, özellikle kadın izleyiciler tarafından daha çok takip ediliyor. Bunun sebebi ise Ezo isimli karakterin güçlü bir kadın duruşu sergilemesi.

Ekranda güçlü kadınlar görmek isteyen pek çok izleyicinin Ezo’nun hikayesine önem vermesi dizinin reytinglerinin de ortalamanın üzerinde gerçekleşmesini sağladı. Muğla’da çekimlerine devam edilen dizinin setinde yoğun bir çalışma yapılıyor.

Sevda Erginci, Elkızı dizisinde bir anti kahraman oldu! 4

Kamera Arkası programı dizinin setini ziyaret etti ve izlenimlerini aktardı. Eğlenceli anların da yaşadığı çekimlerde titiz bir çalışma yürütülüyor. Aşağıdaki videodan o anları izleyebilirsiniz.

Ayrıca Sevda Erginci, Ezo karakterini tanımlarken onun bir anti kahraman olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Ezo bir anti kahraman. En sevdiğim tarafı da bu. Tek boyutlu bir iyi veya kötü karakter değil” diyerek dikkatleri çekti.

Elkızı dizisiyle ilgili ünlü oyuncu Sevda Erginci ile yapılan röportaj da Fox TV tarafından paylaşıldı. İşte ünlü oyuncunun açıklamaları:

“Elkızı” afişi çok beğenildi ve büyük merak uyandırdı. Afişte üzerinizdeki kırmızı elbisenin özel bir anlamı var mı?

Kırmızı elbise Ezo’nun annesine ait. Ailesinin baskısına inat annesinin hatırasını yaşatmak için onun kıyafetlerini giyiyor…

Sevda Erginci, Elkızı dizisinde bir anti kahraman oldu! 5

Sizi Ezo karakteriyle izliyoruz. Ezo annesinin ölümü sebebiyle çocuk yaşta öksüz kalmış ve annesini çok özleyen bir karakter. Aynı zamanda babası tarafından aşağılanıp, babaannesi tarafından da göz ardı edilmiş birisi. Önümüzdeki bölümlerde nasıl hikaye bekliyor izleyiciyi?

Dediğiniz gibi hayatında ona değer veren ve seven tek insan annesiyken onu da korkunç bir şekilde kaybedince büyük bir yıkım yaşıyor ve aşağılanarak, şiddet görerek, öfke ve nefretle büyütülüyor Ezo. Bunca yılın acısıyla Ezo’nun intikamını, dönüşümlerini ve ilk defa hayata karıştığından tecrübesizlikle verdiği yanlış kararları, tek başına güçlü durmaya çalışmasını, mücadelesini izliyor olacağız.

“EZO BİR ANTİ KAHRAMAN”

Ezo karakteriyle ilgili izleyicilerden nasıl tepkiler alıyorsunuz? İzleyici bu karakteri sevdi mi, destekliyor mu?

Ezo bir anti kahraman. En sevdiğim tarafı da bu. Tek boyutlu bir iyi veya kötü karakter değil. Dönüşümleri, kırılma noktaları, hataları, doğruları, zayıf ve güçlü yanlarıyla gerçek bir karakter. O yüzden empati kurması, anlaşılması kolay diye düşünüyorum. Seyircinin de Ezo’yu anladığını ve sevdiğini düşünüyorum.

Sevda Erginci, Elkızı dizisinde bir anti kahraman oldu! 6

“DEFALARCA AĞLAMAK ÇOK YORUCU OLUYOR”

Tanıtımlarda, bölümlerde Ezo’nun hep gözyaşlarının aktığını gördük. Kamera önünde fazlasıyla ağlamak yorucu mu, sizi zorladığı oluyor mu?

Normalde ağladığımızda bu nasıl yorucu bir şey ise, bu da tam olarak öyle. Bir de bunu defalarca yapmak gerekince daha da yorucu bir şey oluyor. Ama değer mi değer!

Saçlarınızı Ezo karakteri için kestirdiğiniz doğru mu?

Hayır, bu işe başlamadan önce kendi isteğimle kestirmiştim. Hep kısa saçı daha çok beğenirdim zaten ama fırsat olmamıştı. Ama Ezo için çok uygun olduğunu düşünüyorum. İyi ki bu projede kestirmişim.

Peki Ezo karakterine hazırlanırken ona kendinizden bir şey kattınız mı?

Oyuncunun oynadığı karaktere bir şey katmaması mümkün olabilir mi? Tabii ki bunu yaratan koca bir ekip var ama oyuncu karakterin sesi, gözü, nefesidir…