Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç ve Burcu Biricik için bundan daha talihsiz bir durum olamazdı!

Barış Arduç ve Burcu Biricik için bundan daha talihsiz bir durum olamazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV, reytingleri çok düşük gelen Kuzgun dizisini yayından kaldırma kararı aldı. Dizi 16 Ekim Çarşamba yani bu akşam ekrana gelecek final bölümüyle veda ediyor.

Dizinin başrollerinde yer alan Barış Arduç ve Burcu Biricik’in başarılı performansı ve uyumu sonucun değişmesini sağlayamadı.

Kuzgun çok kaliteli bir projeydi… Ancak hikayesi ve bunu anlatma biçimi biraz karmaşık olunca, ekran başındaki izleyiciler için takip etme zorlu ortaya çıktı.

Bu tür A kalite işlerde masa başında kurulan oyunun, ekranda tutmadığına çok şahit olduk. Benzer bir durumu yine Kuzgun gösterdi.

Kuzgun, dijital bir platformda yayınlansa belki de bambaşka sonuç ortaya çıkabilirdi. Ancak açık ekranlarda tercih sebebi olamadı.Bunda Çarşamba günleri yayınlanan dizilerin güçlü olmasının da etkisi vardı.

Barış Arduç ve Burcu Biricik için bundan daha talihsiz bir durum olamazdı! 7

Barış Arduç ve Burcu Biricik’i ekranda başarılı bulan,uyumlarını da çok beğenen Kuzgun hayranları, gelinen bu noktadan hiç de memnun değil.

Başrol oyuncuları için de sezonun daha başında bir projenin yayından kaldırılmasının ağır sonuçları oluyor.

Burcu Biricik’in bu noktada yakın çevresine birçok proje teklifini Kuzgun için geri çevirdiğini söylediği belirtilmekte.

Bu durumda zarar gören Burcu Biricik ve Barış Arduç için sezon bitiyor ama birçok yapım için sezon daha yeni başladı.

İki ünlü isim kısa sürede yeni bir proje ile ekrana döner mi bilinmez… Ancak Kuzgun macerasında dillerinin yandığı ortada. Sonraki işleri de daha dikkatli seçip, acele etmemeyi düşünebilirler.

Barış Arduç ve Burcu Biricik hayranları Kuzgun’u geride bıraktı. Şimde yeni projeleri için meraklı bekleyiş başladı.