Ana sayfa Dizi Haberleri Başak Parlak, Şevkat Yerimdar projesine büyük haksızlık yaptı!

Başak Parlak, Şevkat Yerimdar projesine büyük haksızlık yaptı!

tarafından ker_def
Başak Parlak, Şevkat Yerimdar’ın hakkını teslim etti ama…

Ünlü oyuncu Başak Parlak, Şevkat Yerimdar filmiyle bir hayli dikkat çekmişti.

Televizyon Gazetesi Detay

Daha sonra dizisi de yapılan Şevkat Yerimdar, geçen sezon ekranlarda izleyicileri keyiflendiren yapımlardan birisi olmuştu.

Milliyet Cadde’ye konuşan Başak Parlak, Şevkat Yerimdar’ın hayatında önemli bir nokta olduğuna değindi ama kendisi için bir dönüm noktası olduğunu vurgusunu ise pek kabul etmek istemiyor.

Parlak, “Hayatımda bir dönüm noktasıydı diyemem ama ‘Şevkat Yerimdar’dan sonra oyuncu olarak izleyicinin ilgisini ve sevgisini daha çok hissettim. Bu da çok değerli” ifadelerini kullandı.

Aslında birçok izleyici için Başak Parlak, Şevkat Yerimdar ile tanıdıkları bir isim olmuştu. Dizinin de ekrana gelmesi ile geniş kitleler tarafından tanınan Parlak, acaba Şevkat Yerimdar projesine bu sözleriyle biraz haksızlık mı yapıyor?

İşte bu soru akıllara takıldı… Oyunculuğa 13 yaşında biraz da kendisi dışında adım attığını anlatan Parlak, hayatında başka bir seçenek olması için üniversitede uluslararası ilişkiler ve Avrupa Birliği bölümünü bitirdi.

Başak Parlak, Şevkat Yerimdar projesine büyük haksızlık yaptı! 7

Kalbinin oyunculuktan yana olması nedeniyle tüm enerjisini bu konuya verdiğini anlatan Başak Parlak, 2002 yılından bu yana ekranda.

Acı Hayat, Emret Komutanım (Jennifer), Doktorlar, (İrem), Fikrimin İnce Gülü (Gülendam), Papatyam (Sıla), Yamak Ahmet (Dilruba), Bugünün Saraylısı (Ece) gibi çok sayıda önemli yapımda rol alan Başak Parlak, 2013 yılında Şevkat Yerimdar dizisindeki Pelin karakteriyle ise çok sevildi.

Sonra filmin ikincisi çekildi ardından da geçen sezon Fox TV ekranında dizisi yayınlandı.

Başak Parlak, onca yıl boyunca farklı rollerde yer almasına karşın Şevkat Yerimdar ile geniş kitlelere ulaştı ve Pelin karakteri ile çok sevildi.

Parlak, kabul etmek istemese de Şevkat Yerimdar’ın kariyerinin dönüm noktası olduğu bir gerçek.