Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel kendine geldi! Merve Oflaz bikinisiyle yaktı! Hazar Ergüçlü ve Begüm Birgören’in tatil keyfi!

Gülse Birsel kendine geldi! Merve Oflaz bikinisiyle yaktı! Hazar Ergüçlü ve Begüm Birgören’in tatil keyfi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin tatil maceraları devam ediyor.  Koronavirüse rağmen birçok ünlü isim, Ege’nin tatil yörelerinde gönüllerince eğleniyor.

En son Jet Sosyete dizisinin senaryosunu yazan ve başrolünde yer alan Gülse Birsel de sezonun yorgunluğunu tatilde atıyor. Instagram hesabından paylaşım yapan oyuncu, “Canım Ege’me saygımla geldim. Ve gerçekten kendime geldim” notuyla aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Gülse Birsel kendine geldi! Merve Oflaz bikinisiyle yaktı! Hazar Ergüçlü ve Begüm Birgören'in tatil keyfi! 10

Fit vücuduyla göz dolduran isimlerden Merve Oflaz da Çeşme’de tatil yapıyor. Kitesurf tutkunu da olan ünlü oyuncu, Arka Sokaklar dizisinde Bahar karakterini canlandırıyor. Merve Oflaz, “İçimdeki; ağaçlara tutunma isteğine engel olamıyorum” notuyla aşağıdaki tatil halini paylaştı.

Gülse Birsel kendine geldi! Merve Oflaz bikinisiyle yaktı! Hazar Ergüçlü ve Begüm Birgören'in tatil keyfi! 11

Lefkoşa doğumlu olan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde, ailesinin yanında tatil keyfini sürdürüyor. Ünlü oyuncu, evinde gayet mutlu olduğunu da paylaşımı ile gösterdi.

Gülse Birsel kendine geldi! Merve Oflaz bikinisiyle yaktı! Hazar Ergüçlü ve Begüm Birgören'in tatil keyfi! 12

Yeni gelin Begüm Birgören ise tatil zamanını geldiğini belirten paylaşımı ile dikkat çekti. Haziran ayında eşi Mehmet Cemil ile evlenen Begüm Birgören’in mutluluğu da fotoğrafa yansıdı.

Gülse Birsel kendine geldi! Merve Oflaz bikinisiyle yaktı! Hazar Ergüçlü ve Begüm Birgören'in tatil keyfi! 13