Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış dizisinde korona önlemlerinden taviz yok!

Bay Yanlış dizisinde korona önlemlerinden taviz yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 102 dizisinin setinde yaşanan koronavirüs vakalarının ardından tüm dizi setlerinde önlemler tekrar gözden geçiriliyor. Kubilay Aka, Alina Boz ve İpek Filiz Yazıcı’nın covid-19 testlerinin pozitif çıkmasının ardından çekimler durdurulmuştu.

Çukur dizisinde de rol alan Kubilay Aka, Maraşlı dizisine başlayacak olan Alina Boz ve Yeni Hayat’ta rol alan İpek Filiz Yazıcı, bir süre setlerden uzak kalmak durumunda… Dizi sektöründe ise yaşanan bu gelişme üzerine önlemler titizlikle uygulanıyor. Bay Yanlış dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, sette alınan önlemleri anlattı.

Özge Gürel ve Can Yaman ikilisinin başrolünde yer aldığı, Cuma akşamları yayınlanan Bay Yanlış etkili performanslar sergiliyor. Reytinglerini de düzelten dizi, eğlenceli hikayesi ile göz dolduruyor. Ancak dizi setlerinden çok fazla kişi çalışıyor ve önlemlerin de titizlikle uygulanması gerekiyor.

Bay Yanlış dizisinin yapımcısı Faruk Turgut, setteki son durumu şu sözlerle anlattı: “Biz çekimlerde kullanacağımız mekânları sürekli dezenfekte ediyoruz. Set bittiğinde de aynı işlemi yapıyoruz. Aynı zamanda sette hemşiremiz var. Her gelen arkadaşımızın ateşi ölçülüp, raporlanıyor. Doktorumuza gönderiyoruz. Setlerde insan sirkülasyonu fazla çünkü çok fazla mekânlar var. Türkiye’nin şuan ki genel durumuna bakacak olursa setlerin durumu iyi.”

Bay Yanlış dizisinde korona önlemlerinden taviz yok! 1