Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Begüm Birgören küçüklük fotoğrafı ile eski bayramlara dikkat çekti

Begüm Birgören küçüklük fotoğrafı ile eski bayramlara dikkat çekti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Milli Mücadele’nin ve TBMM’nin açılışının 100. yılında, bu önemli günde koronavirüs salgını nedeniyle kutlamalar evlerde yapılıyor.

23 Nisan’ın 100.yılında ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu önemli günün anlamını ve değerini gelecek kuşaklara aktarmanın çabasını sergiledi. Bu ünlü isimlerden birisi de Begüm Birgören idi.

Oyuncu küçüklüğünden bir fotoğraf ile paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu coşkulu eski bayramlara göndermede bulundu ve tekrar yaşanması dileğinden bahsetti.

İşte Begüm Birgören’in 23 Nisan mesajı:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı kutlu olsun!???? Biz çocukken dünya üzerinde yaşayan tüm çocuklara armağan edilmiş bu eşsiz bayramı dünyanın birçok ülkesinden gelen misafir çocuklarla birlikte kutlardık! Günlerce hazırlanan danslarla gösterilerle rengarenk ve unutulmaz bayramlar yaşadık! O coşkulu bayramların tekrar yaşanacağı umuduyla musmutlu bayramlar!???????????? #23nisan

Begüm Birgören küçüklük fotoğrafı ile eski bayramlara dikkat çekti 7