Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Behzat Ç dizisi yeni sezonunda ikinci bölüm heyecanı!

Behzat Ç dizisi yeni sezonunda ikinci bölüm heyecanı!

tarafından ker_def

Efsanevi dizi ‘Behzat Ç’nin yeni macerası ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ geçtiğimiz hafta itibariyle Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de başladı. İlk bölümü büyük ilgi gören, eski ve yeni tüm Behzat Ç. tutkunlarının beğenisini kazanan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin ikinci bölümü bugün BluTV’de yayına giriyor.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV, yeni orijinal dizisi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ için dizinin hayranlarına özel bir çalışma hazırlıyor. Her hafta yayın önce resmi hesaplarında dizinin yeni bölümüne dair ipuçları taşıyan özel illüstrasyon yer alacak.

Birinci bölümde neler oldu?

Behzat Ç.’nin kedisi Gaspi çay ocağında ölü bulunur. Emniyet, tüm titizlikle Gaspi’nin ölümünü araştırır. Şule, babasını erkek arkadaşı Mürsel ile tanıştıracaktır fakat Behzat Ç. söz verdiği saatte gelemez. Hayalet, Akbaba ve Behzat Ç. Gaspi’yi gece göl manzaralı bir ağaçlığa gömerler. Gün ayınca gölün kuruduğunu görünce afallarlar. Asıl şok edici olan kurumuş göldeki cesetlerin de gün yüzüne çıkmasıdır. Cesetlerden birinden “Harun” isimli bir polis kimliği çıkar.

Emniyete döndüklerinde Cinayet Büro’ya Osman Harun isimli bir komiserin atandığını öğrenirler. Gölün, Engin Demirdelen’e ait olduğunu öğrenen Behzat Ç. Engin Hanım’ı görmeye gider fakat abisi Şevket de oradadır. Tanık, Gaspi’nin katilinin çaycı olduğunu söyler. Akbaba, Hayalet ve Osman Harun adamın evine bir daha gittiklerinde adamın hediye paketi yapılmış, boynu kesik cesedini bulurlar.

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği BluTV’nin yeni orijinal dizisinin oyuncuları arasında; Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’ın yer alıyor.

Ayrıca yeni sezon için; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu da kadroya katılan isimler oldular.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin yönetmenliğini Devrim Yalçın üstlenirken senaryo ise Ercan Uğur imzası taşıyor.

‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ 2. bölümüyle bugün saat 19.00 itibariyle BluTV’de yayında.