Ana sayfa Sosyal Medya Ben Bu Cihana Sığmazam’ın setinde yorgunluk da neşe de çok! İşte dayanışmanın fotosu…

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın setinde yorgunluk da neşe de çok! İşte dayanışmanın fotosu…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’nin yeni ve iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Büyük merakla izlenen dizinin bu hafta yayınlanan 2. bölümünün reytinglerde yine ilk sıralarda yer alması, dizinin sezona hızlı girişinin de bir göstergesi oldu. Oktay Kaynarca’nın iki arkadaşı ile birlikte kurduğu yapım şirketi Güzel Adamlar imzasını taşıyan dizi, hikayesi ile izleyenlerin beğenisini kazandı.

Başrollerde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil’in yer aldığı dizide usta isimler ve deneyimli oyuncular bir araya geldi. İki ayrı hayat yaşamak durumunda kalan bir adamın zorlu mücadelesinin aktarıldığı dizi Ben Bu Cihana Sığmazam, yeni sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi olmayı da başardı.

Sosyal medyada diziyle ilgili yapılan yorumlarda Cezayir Türk karakterinin iki ayrı kadınla iki ayrı hayat yaşaması bazı eleştiriler alsa da ortadan kaybolmak ve kendisine yeni bir hayat kurmak durumunda kalan bir adamın hikayesi, giderek daha çok ilgi çekmeye başladı.

Dizide Oktay Kaynarca’nın hayat verdiği Cezayir’in annesi rolünde yer alan Işıl Yücesoy da dizinin izlemesi en keyifli isimlerinden birisi. Usta oyuncu, dizideki varlığıyla projeye çok özel bir anlam da katıyor. Yücesoy, aynı zamanda projeye olan inancını ve desteğini sosyal medya hesabından da sürdürüyor.

Twitter hesabından geçtiğimiz günlerde dizide gelinini oynayan Ebru Özkan ile bir fotoğrafını paylaşmıştı oyuncu. Rol aldığı her projedeki performansı ile çok beğenilen bir isim olan Ebru Özkan ile oynamanın keyifli olduğunu vurgulayan usta isim, “Yoksa gerçekten kardeşim mi oldu?” sözleriyle de kamera arkasındaki yakınlıklarını ifade ediyordu.

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın setinde yorgunluk da neşe de çok! İşte dayanışmanın fotosu... 8

Dizinin kamera önündeki yoğun ve zorlu geçen çekimlerine karşın, oyuncuların sette enerjilerinin tuttuğu ve uyumlu bir şekilde çalıştıkları, yaptıkları paylaşımlara da yansıyor. Sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar ve videolarla birlikte sette yaşanan durumlar da göz önüne konulmakta.

Ben Bu Cihana Sığmazam setinde de uyumun yakalandığı ve omuz omuza uzun saatler sabırla, özenle çalışıldığı da yine Işıl Yücesoy’un paylaşımında saklı…

Usta oyuncu, sette yorulsalar da çok mutlu olduklarını belirten bir paylaşımı ile dikkatleri çekti. “Yorgun muyuz? Eve. Mutlu muyuz? Çoook. Sevgilerimizle” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı.

 

 

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın setinde yorgunluk da neşe de çok! İşte dayanışmanın fotosu... 9

Rol arkadaşları Ebru Özkan, Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, Kerem Kupacı’nın da yer aldığı birlikte çekilmiş bir fotoğraflarıyla izleyenlere güzel bir sürpriz yaptı. Set sonrasında bir yemeğe gittikleri tahmin edilen oyuncuların keyifli ve neşeli halleri de sette birlikte uyum içinde olduklarının bir göstergesi…