Ana sayfa Dizi İzle Beni Affet 1454. bölümün tamamını izle!

Beni Affet 1454. bölümün tamamını izle!

tarafından ker_def

Sadece kendi doğrularını çocuklarına dayatan ve tek tek hepsini mutsuz eden bir babanın ve babalarının günahı yüzünden aşklarını kaybeden çocukların hikayesi… Beni Affet dizisinin 1454. bölümü 27 Kasım Salı günü izleyicilerle Star TV ekranında buluştu. Videodan dizinin 1454. bölümünün tamamını izleyebilirsiniz.

1454. bölümün özeti şöyle: Feride ve ailenin diğer üyeleri Yaman’la ilgili ufak da olsa bir umut ışığı görür. Feride’nin Yaman’ın yaşadığına dair dört eller sarıldığı bu ihtimalin gerçek sonucu ortaya çıkar. Kendine hakim olamayan Murat, Kader’e hisleriyle ilgili bir itirafta bulunur. Bu sözler ikili arasında bir yüzleşme yaşanmasına neden olur.

Cihan’ın yaptıklarını ifşa etmek için Sevgi’yle birlikte hareket eden Yılmaz amacına adım adım yaklaşır. Cihan’la evlenmeyi gerçekte istemeyen Müjgan mutsuzdur. Bunu fark eden Cihan onu üstü kapalı tehdit eder. Sevgi, Yılmaz ve Müjgan üzerinde oynanan oyunlarda payı olan Nalan’ı konuşturur. Bu gelişmenin yankıları olayların seyrini değiştirecek türdendir.