Ana sayfa TV Programları Güllü kayınvalidelerden ve Zuhal Topal’dan kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 67. Bölüm

Güllü kayınvalidelerden ve Zuhal Topal’dan kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Sofrada 67. Bölüm

tarafından ker_def

Güllü’nün sofrası beğenildi mi? Videodan detayları izleyebilirsiniz. 26-30 Kasım haftasında 2. günün bilgileri haberimizde yer alıyor. Pazartesi günü Gelin Figen hanım ile kayınvalidesi Gülseren Karaoğlu birlikte yarışmışlardı. 22 yıllık evli olan Figen hanım, yoğun eleştiriler almıştı. Kayınvalidelerden kötü yorumlar ve notlar alan Figen hanıma Zuhal Topal 9. puan vererek övmüştü. Kayınvalideler ise toplam 14 puan verdiler.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 67. yeni bölümü 27 Kasım Salı günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Sivaslı gelin Güllü için Yenibosna pazarcıları destek için ellerinden geleni yaptı. Güllü, mutfağında harıl harıl çalışırken kayınvalidesi Gülizar’da yardımcı oldu.

Zuhal Topal’ın mutfaktaki muhabbeti ve bir arada şarkı söyleyip, dans etmesi programı renklendirdi. Gülseren hanım ile Şennur hanım arasındaki atışma dikkatleri çekti. Zuhal Topal, “Her halde bazı kayınvalidelerimiz programda iz bırakmak istiyor” diyerek duruma en güzel açıklamayı gösterdi. Şennur hanıma bir lakabı olup olmadığını kendisine ‘süslü’ denilip denilmediğini sordu. Topal’ın üslubu aslında ağır bir eleştiriyi yansıtıyordu.

Gülüzar hanım kayınvalidelerin mutfağa girmesini engellemek için kapıyı kilitledi. Gelin Güllü bu sırada mutfakta kilitli kaldı. Kayınvalideler arasında yaşanan “kaynana-kayınvalide” tartışması ile bir hayli gereksizdi. Yemek yorumlarının yapılması gereken masada bu tür bir tartışmanın yapılması pek hoş kaçmadı. İzleyiciler o anlarda rahatsız oldu. Kayınvalideler yemekleri ciddi şekilde eleştirdi. Güllü hanım da olumsuz yorumlardan etkilendi ve ‘Ev hanımı değilim. Gerçekte ben bu işte başarılı değilim diye düşünüyorum’ ifadeleriyle dikkat çekti.

Yarışmanın 67. bölümünde Güllü hanımın sofrası için puanlamalar şöyle oluştu:

Verda hanım: 2
Şennur hanım: 3
Şerife hanım: 4
Gülseren hanım: 3
Zuhal Topal: 5

Programın 68. bölümünde, 28 Kasım Çarşamba günü 3. günde Meryem-Şennur Can çifti yarışacak. Gelin Meryem hanım 33 yaşında.

Programın 69. bölümünde, 29 Kasım Perşembe günü 4. günde Hayriye- Şerife Gökkaya çifti yarışacak. Gelin Hayriye hanım 24 yaşında ve 1.5 yıllık evli.

Programın 70. bölümünde, 30 Kasım Cuma günü haftanın finalinde ise Merve ve Verda hanım yarışacak. Gelin Merve hanım 26 yaşında henüz nişanlı.

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanacak yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturacak, kıyasıya rekabet yaşanacak.

Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün 16.30’da FOX’ta.