Ana sayfa Dizi Haberleri Beni Affet’in oyuncuları Şeyma Korkmaz ve Tolga Akman canlı yayında neler anlattı?

Beni Affet’in oyuncuları Şeyma Korkmaz ve Tolga Akman canlı yayında neler anlattı?

tarafından zk zk

Beni Affet'in oyuncuları Şeyma Korkmaz ve Tolga Akman canlı yayında neler anlattı? 7

Nasıl oyuncu oldu?

Şeyma Korkmaz, oyunculuğa nasıl başladığıyla ilgili sorular üzerine “Aslında ilginç bir hikayem yok. Güzel Sanatlar Lisesi mezunuyum. Üniversitede de o yüzden resim öğretmenliği okudum. Üniversitedeyken TRT’den bir teklif geldi, kabul ettim. Oyuncu olmayı çok istiyordum. Hem okudum, hem çalıştım. Okulum bitince de Beni Affet dizisi geldi ve hemen kabul ettim” dedi.

Diziyle ilgili küçük bir tiyo:

Canlı yayında dizinin gelecek bölümleriyle ilgili tiyolar istense de bu konuda ketum kalmayı tercih etti iki oyuncu da. Beni Affet’te sürekli entrikalar olmasıyla ilgili olarak Şeyma Korkmaz, “Aslında bir işin olmazsa olmazı senaryo. Biz toplum olarak entrikayı seviyoruz. Dolayısıyla diziye de yansıyor” dedi.

Feride’nin bebeğini düşürdüğünü Yaman’a söyleyip söylemeyeceği ile ilgili soru üzerine ise Korkmaz “Yaman’ın henüz haberi yok. Büyüyü bozmayalım ama söyleyemiyor. Çünkü Yaman ciddi bir operasyon geçirdi” ifadesini kullandı.

Dizide Feride, Yaman’dan hamile kalmış ama düşük yapmıştı. Kafasına kurşun yiyen Yaman ise, kurşunun bir bölümü çıkarılamadığı için zor günler yaşıyor. Doktorlar, sinir yapmaması gerektiğini telkin ettiği için Feride, bebek ile ilgili gerçeği söyleyemiyor.

Beni Affet dizisi, hafta içi her gün 15:30’da Star TV’de ekranlara geliyor.