Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde sürekli ağlıyor, sette gülücükler dağıtıyor!

Benim Adım Melek dizisinde sürekli ağlıyor, sette gülücükler dağıtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek’te başrolde Nehir Erdoğan ve Kutsi buluştu… Erdoğan, canlandırdığı Melek karakteri ile hayranlarını yine mest eden bir performansa imza atmakta.

Nehir Erdoğan, ağır dram içeren dizide sürekli gözyaşı döken ve üzüntü üstüne üzüntü yaşayan bir karaktere hayat veriyor.

Melek, kanser hastası ve herkesten gizlediği bu durumun yanı sıra ailesinin kendisini ve çocuklarını kabullenmeden yaşadığı sıkıntılar ekran başındaki izleyicileri de çok duygulandırmakta.

Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı set paylaşımında ise ne kadar mutlu olduğunu sergiledi.

Gaziantep’te çekimleri yapılan dizide gülücükler dağıtan Erdoğan, “Mutluyuz biz. Seviyoruz. İsimler, olaylar, olanlar bahane” notu ile aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Benim Adım Melek dizisinde sürekli ağlıyor, sette gülücükler dağıtıyor! 7

Takipçileri de ünlü oyuncuya övgülerde bulunan yorumlar yaptı.

“Biz de sizi seviyoruz” diyerek diziden memnun olduklarını belirten takipçilerin övgü dolu mesajları dikkat çekti.

Bir hayranı, “Biz de sizi,tüm ekibi seviyoruz. Çok şükür vurdulu kırdılı olmayan, bel altına vurmayan,doğru düzgün bir aile dizisine kavuştuk; eski günlerdeki gibi” yorumu yaptı.

Bir başka dizi hayranı ise “Hiç tv izlemem sayenizde çarşamba akşamları kilitleniyorum harikasınız ama çok ağlamayın olur mu” notunu yayınladı.