Ana sayfa Dizi Haberleri Superman ya da Batman gibi sanki! Akıncı dizisinin fragmanını gören gözlerine inanamadı!

Superman ya da Batman gibi sanki! Akıncı dizisinin fragmanını gören gözlerine inanamadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni dizisi Akıncı’nın tanıtımları kısa bir süre önce dönmeye başladı. İzleyenlerin gözlerine inanamadığı dizinin sahnelerinde, Şükrü Özyıldız’ın adeta bir süper kahraman kıyafetiyle sanki Superman izliyormuş hissi veren halleri şoke etti! Türk televizyonlarında alıştığımız dizilere karşın, Akıncı dizisi, Hollywood filmlerinde izlediğimiz süper kahramanların bu kez yerli versiyonunu getiriyor ekrana…

Dizi, bildiğimiz ve senaryosuyla, hikayeleriyle neredeyse birbirine çok benzeyen yapımların dışında, adeta büyük bir denemeye kalkışıyor gibi! Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi’nin başrolünde oynadıkları dizinin fragmanını gören, bir daha dönüp bakma ihtiyacı hissediyor!

Superman, Batman gibi kahramanlardan sonra, artık bizim de yeni bir kahramanımız var: Akıncı! Bu dizi tutar mı? İzleyicinin ilgisini ne kadar çeker ve devam ettirir izleyip göreceğiz ama ekranda yer alan onlarca diziden çok farklı bir içerik sunduğu kesin.

Superman ya da Batman gibi sanki! Akıncı dizisinin fragmanını gören gözlerine inanamadı! 14

Belki de artık farklı hikayeler, cesur adımlarla Akıncı dizisi, sektöre de hem ilginç bir renk katacak hem de benzer yapımlar için öncü olacak. Bunları ilerleyen günler gösterecek ama dizinin 3. yeni fragmanını izleyenlerin sosyal medyada yaptıkları yorumlar, çok şaşırdıklarını da ortaya koyuyor.

Artık bizim de yerli bir kahramanı atv ekranında Akıncı dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Şükrü Özyıldız ve üşra Develi’nin başrolünde yer aldığı dizinin yayınlanan ilk 2 fragmanı dikkat çekmişti. Ancak 3.yeni fragman bomba gibi kahramanlık dizinin gelişinin habercisi oldu.

Kötülerin yeni korkulu rüyası olmaya gelen Akıncı’nın “Hiçbir suç cezasız kalmaz” misyonuyla İstanbul sokaklarında adalet arayışına çıkışını izleyeceğiz.

Böyle bir dizinin ön çalışmaları da özellikle teknolojik anlamdaki alt yapısı için uzun bir hazırlık dönemi geçirildi. Sahneler için büyük emek verildiği, fragmanlar izlendiğinde de görülmekte.

Dizinin başrol oyuncuları, Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi, daha önce yaptıkları açıklamalarda çok heyecanlı olduklarını ve çok da emek vererek, hiçbir şeyi atlamadan yoğun bir şekilde çalıştıklarını söylemişti.

Bu arada fragmanda Özyıldız’ın rolüne çok sıkı hazırlandığı, kas yaptığı da görülüyor. Oyuncu, instagram paylaşımlarında bir süredir spor yaparkenki hallerini paylaşmıştı. Şimdi bu diziye ne kadar titiz bir şekilde hazırlandığı da fragmanla birlikte ortaya çıktı.

Aksiyonu bol ve Hollywood filmlerini aratmayan sahneleriyle gelen fragman, şimdiden büyük ilgi çekti. Dizide ayrıca, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Müge Boz, Serhat Onat, Deren Talu,Didem İlselel, Erkan Bektaş gibi isimler de rol alıyor.

Fantastik ve Bilimkurgu türündeki böyle bir dizinin nasıl bir karşılık alacağı ise şimdiden merak konusu.

İşte Akıncı dizisinin 3. fragmanı:

İşte gelen yorumlardan bazıları…

Superman ya da Batman gibi sanki! Akıncı dizisinin fragmanını gören gözlerine inanamadı! 15 Superman ya da Batman gibi sanki! Akıncı dizisinin fragmanını gören gözlerine inanamadı! 16 Superman ya da Batman gibi sanki! Akıncı dizisinin fragmanını gören gözlerine inanamadı! 17 Superman ya da Batman gibi sanki! Akıncı dizisinin fragmanını gören gözlerine inanamadı! 18 Superman ya da Batman gibi sanki! Akıncı dizisinin fragmanını gören gözlerine inanamadı! 19 Superman ya da Batman gibi sanki! Akıncı dizisinin fragmanını gören gözlerine inanamadı! 20 Superman ya da Batman gibi sanki! Akıncı dizisinin fragmanını gören gözlerine inanamadı! 21