Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Tatlı Yalanım dizisi uzun süreli olarak planlandı!

Benim Tatlı Yalanım dizisi uzun süreli olarak planlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Tatlı Yalanım dizisinde Nejat karakteri ile izlediğimiz Furkan Palalı, Cumartesi günleri ekranlarda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Dizinin gidişatından çok memnun olduklarını anlatan Furkan Palalı, “Dizi güzel, bir sıkıntı yok. Eleştiriler gayet iyi. Hikayenin gidişatı artık Suna-Nejat aşkı var. Kızımla olan ilişkim bozuldu ama arayı düzeltmek için Nejat uğraşacak, ilerleyen bölümlerde.Mutlu sona doğru gidiyor ama tabii ki engeller aşkın önünde olacak” diye konuştu.

Projenin yaz dizisi olarak başlamadığını ve kendisinin de bu şekilde düşünmediğini anlatan Furkan Palalı, yaptığı her işe uzun vadeli olacağını düşünerek girdiğini anlattı.

Palalı, “Olmaz o başka bir şey. Ama hedefim her zaman uzun bölümler yayınlanması. Bu da umarım öyle olur” dedi.

Şu anda olmak istediği yerde olduğunu anlatan Furkan Palalı, geldiği noktada keyif aldığını, baş etmesi zor ama heyecanlı olduğunu, kendisine çok keyif veren bir alan olduğunu anlattı.

Kendisine büyük hedefler koymadığına belirten Furkan Palalı, “İyi şeyler yapmak istiyorum, kendimi geliştirerek yapmak istiyorum. Çok hedef koyarak ilerlemiyor, sindirmeye çalışıyorum, kendimi geliştirmeye çalışıyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Uçankuş TV’nin aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: