Ana sayfa Dizi Haberleri Bensu Soral dizi setlerine koşmak istiyor ama büyük bir engel var!

Bensu Soral dizi setlerine koşmak istiyor ama büyük bir engel var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bensu Soral oyunculuğu bıraktı mı? Diziler içinne düşünüyor? Evlendikten sonra dizilerde yer almamasının altında ne yatıyor? Eşi Hakan Baş oyunculuk konusunda ne düşünüyor? Ünlü oyuncu hakkında son dönemde konuşulan bu konularla ilgili sorulara yanıtlar geldi. Bensu Soral, çok net açıklamalar yaparak, hayranlarına neden ekranda olmadığının yanıtını verdi.

Murat Dalkılıç’ın Harbiye konserini izlemeye gidin isimler arasında Hakan Baş ile eşi Bensu Soral da vardı. Dalkılıç’ın kendileri için özel olan çok fazla şarkısı olduğunu belirten Bensu Soral, uzun bir tatilden sonra yurda döndüklerini belirtti.

Bensu Soral dizi setlerine koşmak istiyor ama büyük bir engel var! 7

Soral, “Ben şahsen mutluyum artık buraya döndüğümüz için, artık çalışmaca başladı” diye konuştu.

İçerde dizisiyle büyük çıkış yapan oyuncu, en son Organize İşler 2:Sazan Sarmalı isimli projede boy göstermişti. Ancak ekranda 2 sezondur yer almıyor. Evlendikten sonra oyunculuğu bırakmadığının altını çizen Soral, “Asla bırakmadım” ifadesini kullandı.

Bensu Soral, neden proje kabul etmediği ve yeni sezonda ne yapacağı soruları ile karşılaştı.

Ünlü oyuncu, “Zaten Hakan (Baş)’da bana destek bu konuda.Çok istiyorum, dizi de çok istiyorum.Ama içime sinen projeyi bekliyorum ben de.İnşallah içime sinen bir proje olduğunda böyle koşarak girmek istiyorum tekrar” açıklamasını yaptı.

Bensu Soral, şu aşamada imzaladığı bir projede olmadığıın altını çizdi.

Uçankuş TV’nin röportajını videodan izleyebilirsiniz: