Ana sayfa Güncel Haberler Bensu Soral sosyal medya itirafı ile dikkat çekti!

Bensu Soral sosyal medya itirafı ile dikkat çekti!

tarafından ker_def

Bensu Soral, İbrahim Selim’in youtube’da yayınlanan programına konuk oldu.Şimdiye kadar hiç estetik yaptırmadığını ifade eden oyuncu, “Sadece, doğuştan 2 dişim eksik. Bu nedenle ortodontik tedavi gördüm. İki buçuk yıl tel taktım. Teller görünümümü çok etkiledi. Şayet ortodonti de bir estetikse ki yüzüme etkisi oldu, bir tek onu yaptırdım. Onun dışında hiçbir şeyim yok” açıklamasında bulundu.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da göz dolduran Soral, paylaşım yapmadan önce fotoğrafta oynamalar yaptığını ama bunun sınırlı olduğunu belirterek, “Herkes gibi üzerinde oynamalar yaptıktan sonra koyuyorum. Ama öyle ağzımı burnumu, kaşımı değil! Bazen yüzüm çok parlıyor onu düzeltiyorum” dedi.

Her daim bakımlı olmaya özen gösterdiğinin altını da çizen oyuncu, günlük hayatında ise makyaj yapmadığını ama bakımlı olmaya çaba harcadığını da sözlerine ekledi.

En son ekranda İçerde dizisiyle yer alan Bensu Soral, yeni bir proje için çok istekli olduğunu ancak istediği gibi bir dizi projesi gelmediğini geçen gün söylemişti. Oyuncunun hayranları yeniden ekranlara dönmesini arzu ediyor, Soral da aynı hissiyatı yaşıyor ama uygun bir proje henüz bulunamadı.