Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beren Saat yine devreleri yakan bir paylaşım yaptı! “Kafayı sıyırdık, yeter bilmece çözdürdüğün!”

Beren Saat yine devreleri yakan bir paylaşım yaptı! “Kafayı sıyırdık, yeter bilmece çözdürdüğün!”

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Son günlerde gündeme eşi Kenan Doğulu ile ayrılık iddialarıyla gelen Beren Saat, geçtiğimiz günlerde de arkadaşlarıyla gittiği tatilde ortaya çıkmıştı.

Netflix’in orjinal 2. Türk dizisi Atiye’de oynayan Beren Saat, birinci sezonun bitiminin ardından tatile çıkmıştı.

Kısa bir süre sonra 2. sezonu çekilecek olan diziyle gündeme gelen oyuncu, son olarak instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Beren Saat, yayınladığı fotoğrafla birlikte hayatında değer verdiği hiç bilinmeyen bir kişiyi de ilk kez göstermiş oldu.

Bu arada Beren Saat’in paylaşımıyla takipçilerinin kafaları fena karıştı!

Yazdıklarını anlamakta güçlük çeken takipçileri, fotoğraftaki küçük kızdan mı yoksa diğer kişiden mi bahsettiğini anlayamadı.

Bir takipçisinin “Foto ve olay birbiriyle örtüşmeyince ortaya yurdum insanın zeka seviyesini cıkarıyorsun Beren, yapma böyle” yorumu, pek çok kişinin yorumlarını da özetlemiş oldu.

Beren Saat’in fakülteden arkadaşı Aslı’nın doğum gününü kutladığı fotoğraftaki küçük kız, aslında olayı karmaşık hale getirmişti.

Durumu çözmekte zorlanan takipçileri de yorumlarıyla Beren Saat’i hem ti’ye alıp hem de eleştirdiler.

İşte gelen yorumlardan bazıları:

-Resimde sadece kadının resmi olsaydı bu aptal tartışmalar çıkmayacaktı bence. Küçük kız resmi akılları karıştırdı. Hepiniz haklısınız, zekânızdan şüphe etmeyin.

-Beren hanim bence ingilizce yazmalisiniz ozaman daha iyi anliyoruz

-ben anladim kendisini evlatlık edinmişler ? sanirsam galiba sanki çünkü gibi olabilir de olmayabilirde ?

-Ben bu kadının yazılarından bişey anlamıyorum ya özne mi eksik devrik mi cümle çözemedim gitti. Kıza bakıyorum fakülte yaşı değil onun çocuğumu acaba diyorum hiç öyle bişeyden bahsetmemiş fakültedeki bir arkadaşı için doğum günü dileğinde bulunmuş… bilemiyorum. az daha anlaşır ol lütfen

-bu yazı fakültede tanıştığım arkadaşım aslı nın doğum gününü kutlamak icin kaleme alınmıştır.fotograftaki çocuk kafaları karıştırmasın .diye dipnot düşeydin iyiydi anlasilmamissin ???

-Anacım şu felsefik cümleleri minimuma indir bak %70imiz kafayı sıyıracak bilgine ???bu arada arkadaşının doğum günü kutlu olsun

-Okuduğunu anlamayanlar, virgül ve nokta sorunu çözüyor dikkat edin ??

-Kızım yeter bilmece çözdürdüğün, seni severim ama sıkıldım ve saygımı yitiriyorsun

-Anlamak için yorumlara bakıyorum biri tercüme edebilirmi! Doğum günü kutlanılıyo ama bu bayan kim yanındaki kim neler oluyo ? Seni anlamak çok zor Beren !

-fotoğraftaki berenin fakülteden beri kardeş gibi olduğu yakın arkadaşı aslı. Onun doğum gününu kutlamıs hepsi bu.

İşte Beren Saat’in o paylaşımı:

Okulun ilk günü, fakültenin kapisinda etrafa naapsam acaba der gibi bakinan o güzel kizin elini tutup “Hadi gel beraber yemek yiyelim” dedigimde, sectigim ailemin en önemli bireylerinden birini dahil etmisim hayatima. O gün bu gündür hayati yürüyoruz el ele, yan yana. Iyi ki varsin canimin ici, dogum günün kutlu olsun! ? #sis #happyearlybirthdayasli #daughterinlovesingsherabirthdaysong ?

Beren Saat yine devreleri yakan bir paylaşım yaptı! "Kafayı sıyırdık, yeter bilmece çözdürdüğün!" 7