Ana sayfa TV Programları Beren Saat ve Engin Akyürek’in keşfedildiği Türkiye’nin Yıldızları yarışması için başvuru tarihi belli oldu!

Beren Saat ve Engin Akyürek’in keşfedildiği Türkiye’nin Yıldızları yarışması için başvuru tarihi belli oldu!

tarafından zk zk

Yaz aylarında #ShowTV’de yayınlanması planlanan #TürkiyeninYıldızları yarışmasının başvuruları mart ayında alınacak.

2004 yılında Show TV için çekilen Türkiye’nin Yıldızları programı, hala hatıralarda. Özellikle Beren Saat ve Engin Akyürek gibi şimdilerin iki şöhretli isminin keşfedilmesini sağlayan bir yarışma olarak da biliniyor. Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören yapımın yeni versiyonunun çekileceği bir süre önce öğrenilmişti.

Yaz sezonunda konuşulan konu, yeniden gündeme geldi. Aslında aylar önce yayınlanması bekleniyordu ancak proje biraz ağır ilerlemekte. Son olarak başvuru tarihleri açıklandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından, yine Show TV’de yayınlanması planlanan Türkiye’nin Yıldızları yarışması için başvuruların Mart ayında alınacağı bilgisini verdi.

Dizi ve sinema sektörüne yeni isimler kazandırmak, yetenekli kişilerin kendilerini göstermelerinin amaçlandığı programla ilgili olarak verilen bilgiyle göre, yeni versiyona imza atan isim başarılı televizyoncu Suavi Doğan.

Beren Saat ve Engin Akyürek'in keşfedildiği Türkiye'nin Yıldızları yarışması için başvuru tarihi belli oldu! 7

2005 yılında yayınlandığında jüri üyesi koltuğunda Nurseli İdiz, Ali Poyrazoğlu, Hamdi Alkan oturuyordu. Programın sunuculuğunu ise Pınar Altuğ yapmıştı.

Hatta Ali Poyrazoğlu’nun yaşanan bir anlaşmazlık sonucu ayrılması ve eğitmenlerden Aliye Uzunatağan ve bir kaç ismin daha ayrılmasıyla da gündeme gelmişti.

Beren Saat’in ilk keşfedildiği yarışma olarak da hafızalara kazındı.