Ana sayfa Dizi Haberleri Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında müthiş iddia! Gerçekleşirse yer yerinden oynayacak!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hakkında müthiş iddia! Gerçekleşirse yer yerinden oynayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının en güçlü oyuncuları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un, yıllar önce ekrana gelen ve yayınlandığı dönem ortalığı yerinden oynatan Aşk-ı Memnu dizisindeki performansı hala hafızalarda. Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan sürükleyici dizide müthiş bir enerji oluşturan Saat ve Tatlıtuğ’un ismi yine bir dizi için geçiyor.

Hem Beren Saat hem de Kıvanç Tatlıtuğ, yeni projelerini belirlerken çok seçici davranıyor. Beren Saat’i en son Netflix’te yayınlanan Atiye dizisiyle izlemiştik. Kıvanç Tatlıtuğ ise uzun süren sessizliğini kısa süre önce bozmuş, önce Netflix dizisi Bir Denizaltı Hikayesi’nde rol almıştı. Dizinin çekimleri çoktan tamamlandı ancak hala yayınlanmadı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Bir Denizaltı Hikayesi’nin ardından Netflix için çekilen Belçika yapımı dizisi Into The Night’da rol aldı. Tatlıtuğ’un bu projesi de yayınlanmayı bekliyor. Yakışıklı oyuncu son olarak, başrolünde yer aldığı Aşıklar Bayramı filmi için çekimlere başladı.

Dizi dünyasının en çarpıcı iki oyuncusunun adı şimdi yeni bir dizide geçiyor. İddiaya göre bir süre önce ilk bilgileri ortaya çıkan Kral Kaybederse isimli dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yer alacak.

OGM Pictures, bugüne kadar Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Camdaki Kız gibi pek çok dizinin hayata geçmesini sağlayan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabı Kral Kaybederse’yi dizi haline getirmeye hazırlanıyor.

Dizinin narsisist erkek ana karakteri için İbrahim Çelikkol’un adı geçiyordu. Ancak Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’da rol almaya başlamasıyla bu iddia çürümüş oldu. Kral Kaybederse’nin erkek oyuncusu için adı geçen en güçlü isim ise Kıvanç Tatlıtuğ. Dizinin başrol kadın oyuncusu için ise Beren Saat’in adı geçiyor.

Kral Kaybederse’nin hikayesi şöyle: Kenan adında iyi görünümlü, narsisist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatıyor. Tüm kadınların etrafında pervane olduğu bu adam, yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ve çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor.