Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’i Kenan Doğulu’ya benzettiler! Nur Fettahoğlu’nun kızıyla kar keyfi! Şevval Sam’a sette sımsıcak sürpriz!

Beren Saat’i Kenan Doğulu’ya benzettiler! Nur Fettahoğlu’nun kızıyla kar keyfi! Şevval Sam’a sette sımsıcak sürpriz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlüler, çoğu zaman sosyal medya paylaşımlarıyla magazine adeta haber atlatıyorlar. Yaptıkları paylaşımlarla takipçilerine daha yakın olan ve birebir etkileşimde bulunan ünlü isimler, merakla izleniyorlar. Artık kendi magazinlerini kendileri yapıyor pek çok ünlü isim.

Sosyal medyadan kimi zaman rol aldıkları dizilerin, sinema filmlerinin setinden pozlarını, kimi zaman günlük hayattaki hallerini paylaşıyor ünlü isimler. Bu isimler arasında yer alan üç kadın oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım.

İlk sırada Beren Saat var. Oyuncu uzun zamandır televizyona iş yapmıyor ama Netflix’te yer alan Atiye dizisinde rol alıyor. Eşi Kenan Doğulu ile bir dönem sorunlar yaşadığını saklamayan oyuncu, şimdilerde ise daha mutlu.

2014 yılında Los Angeles’te kumsalda yapılan sürpriz bir nikahla evlenmişti Saat ve Doğulu. Çift, evliliklerinde bu yaz 6 yılı geride bıraktılar.

Beren Saat, son günlerde yaptığı paylaşımlarda mutlu görüntüsüyle hayatında her şeyin yolunda olduğu mesajını da veriyor. Son olarak herkesi İstanbul’da kar heyecanı sararken, kendisinin de sokağa çıktığını yaptığı paylaşımlarla gösterdi oyuncu.

Kafasındaki şapka ile poz veren oyuncuya yapılan bazı yorumlarda, fotoğraftaki halinin eşi Kenan Doğulu’ya benzediğine atıfta bulundukları görülüyor.

Bakalım siz de aynı fikirde misiniz?

Oyuncu, dışarıda çektiği bu fotoğrafı da paylaşımına eklemiş. Bir sarmaşığın buz tuttuğu fotoğraftan yansıyan ışığı da yakalamış Beren Saat…

Bir başka kar heyecanı yaşayan isim ise Nur Fettahoğlu. Oyuncu, en son Babil dizisi ile ekranlara gelmişti. Nur Fettahoğlu, kızı Elisa ile kar keyfi yaşadığı anların fotoğrafını paylaştı instagram hesabından.

İşte oyuncunun çocuklar gibi eğlendiği o anlar…

Yasak Elma dizisinde Ender karakterini oynayan Şevval Sam, son dönemde bir başka mutluluk daha yaşıyor. Futbolcu Metin Tekin ile evliliğinden olan oğlu Tarık Emir Tekin’in de ilk oyunculuk deneyimlerini yaşamasının heyecanını yaşıyor oyuncu.

Sadakatsiz dizisinde rol alan Tarık Emir Tekin, başarılı performansıyla daha ilk projesinde izleyiciden geçer not aldı! Şevval Sam, geçtiğimiz günlerde oğlunu Sadakatsiz dizisinin setinde ziyaret etmişti.

Bu kez ziyaret sırası oğluna gelmiş!Tarık Emir Tekin, annesi Şevval Sam’ı Yasak Elma setinde ziyaret etti ve anne oğulun sevgi dolu sarılmasını da Eda Ece görüntüledi…