Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel’den dizi tutkunlarını hayal kırıklığına uğratacak karar!

Bergüzar Korel’den dizi tutkunlarını hayal kırıklığına uğratacak karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 2. çocuğuna hamile. Magazin basınında çıkan haberlere göre de yine bir oğlu olacak.

Hamileliğinin sakin ve rahat geçtiğini anlatan Bergüzar Korel, Evlat isimli tiyatro oyununun ilk gösteriminde kameralara konuştu.

Kızlar Oğlanlar isimli oyununun yönetmeni de olan İbrahim Çiçek’in Evlat’ın da yönetmenliğini yaptığını hatırlatan Bergüzar Korel, “Bir talihsizlik yaşadık. Sahneye çıkışım yasaklandı” diyerek, doktorunun sahneye çıkmasını istemediğini hatırlattı.

Ünlü oyuncu doğumdan sonraki süreç ile ilgili bir dizi projesi düşünmeyeceğini Kızlar Oğlanlar isimli oyuna devam etmeyi arzu ettiğini söyledi.

Korel şu açıklamayı yaptı:”Oyuna devam ederim, Allah kısmet eder ise, her şey yolunda giderse… Planladık,olmadı. O yüzden korkuyorum plan yapmaya. Allah kısmet eder ise,her şey yolunda giderse oyunuma çıkmak istiyorum. Belirli bir zamandan sonra.”

En son 2 sezon önce Vatanım Sensin dizisinde Azize karakterine hayat veren Bergüzar Korel, anlaşılan uzun yıllar dizi projesiyle ekranda olmayacak.

İşte Bergüzar Korel’in Uçankuş TV’deki röportajı: