Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy hayranları sonunda rahat nefes aldı! İşte çiftin düğün detayları!

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy hayranları sonunda rahat nefes aldı! İşte çiftin düğün detayları!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy hayranlarının merakla beklediği haber sonunda geldi. Geçtiğimiz aylarda İzmir’de nişan yüzüğü takarak evlilik yolunda ilk adımı atan ünlü çiftin ne zaman evleneceği merak konusuydu. Oktay ve Atiksoy röportajlarında, Eylül ayında evleneceklerini ifade ediyorlar ancak tarih vermekten kaçınıyorlardı.

Şu sıralar, ATV için çekilen Bir Küçük Günışığı adlı dizinin setinde olan oyuncu Berk Oktay ile Kuruluş Osman’ın Malhun Hatun’u Yıldız Çağrı Atiksoy’un nikah tarihi belli oldu.

Magazin basınında yer alan haberlere göre, 9 Eylül’de Zekeriyaköy’deki evlerinin bahçesinde aile arasında kıyılacak nikahla dünyaevine girecek olan çift, 10 Eylül’de de  Polonezköy’de çok yakın dostlarının katıldığı eğlenceli bir düğün organize edecek.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy hayranları sonunda rahat nefes aldı! İşte çiftin düğün detayları! 7

Geçtiğimiz hafta sosyal medyadaki bir takipçisinin,“Neyi bekliyorsunuz evlenmek için? Niye geciktiriyorsunuz? Bayılıyorsunuz beklemeye”  şeklindeki yorumu karşısında sinirlenen Yıldız Çağrı Atiksoy, takipçisine sert bir yanıt vermişti.

Takipçisine, “Bence insanların neler yaşadığını bilmeden bu tarz konulara oturduğunuz yerden fazla müdahale etmeyin” yanıtını veren oyuncunun hayranları da düğün tarihinin kesinlik kazanmasından sonra rahat bir nefes aldı.

Geçtiğimiz günlerde Maldivlere giden ve baş başa tatil yapan iki başarılı oyuncu, dizi çekimleri nedeniyle balayına daha sonra çıkacak.