Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Gizli Saklı dizisi için final kararı ne kadar tutarsız, ne kadar anlamsız!

Fox TV’nin Gizli Saklı dizisi için final kararı ne kadar tutarsız, ne kadar anlamsız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Yaz döneminde düşen izleyici sayısı ve birçok farklı dizinin de ekranlarda yer alması nedeniyle reytinglerde çok düşük oranlar gerçekleşiyor. Gizli Saklı isimli Fox TV dizisi de reytinglerinin düşük olması nedeniyle 8. bölümüyle final yapacak.

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için alınan final kararı da Fox TV tarafından resmen duyuruldu. Dizinin 3 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanacak olan final bölümünün duyurusu sosyal medya üzerinden yapıldı. Ancak Fox TV’nin eğlenceli ve izleyenleri keyiflendiren bu diziyi yayından erken kaldırdığını da söylemek gerekiyor.

Fox TV, son iki yıldır üst üste birçok diziyi düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırdı. Bu sebeple de dizi hayranları tarafından güvenilmez bir kanal olarak tarif ediliyor. Sosyal medyada en son Gizli Saklı dizisinin final kararına da büyük tepki geldi.

Birçok izleyici dizinin devam etmesi gerektiğini belirten yorumlar paylaşıyor. Gizli Saklı dizisi bir süre daha devam ettirilse, izlemek isteyenlerin en azından 13 sezonluk bir dönemi tamamlayıp, anlamlı bir final yaptırılsa daha iyi olmaz mıydı?

Sekizinci bölümüyle birlikte hikayenin tam da ortasında diziye veda edecek olanlar, şimdiye kadar izlediklerine mi yansın yoksa bu hikayeyi beğenip de sonucunu göremediğine mi üzülsün?

Fox TV’nin yaz döneminde bile başka bir dizi veya program bile yayınlasa çok iyi reytingler alınamayacağı bir ortamda Gizli Saklı gibi elinde hazır olan ve birçok izleyiciyi de kendisine çeken bir yapımı harcaması pek de anlamlı değil.

Kanal yönetiminin kar-zarar hesabı yaptığı ortada. Ancak bir de izleyicilerin Fox TV’ye olan kızgınlığı ve bu kanalın dizilerine olan güvensizliğinin arttığı bir ortamda imajı düzeltmek için bile Gizli Saklı dizisinin en azından 13 bölümlük bir sezonu tamamlayıp öyle bitirilmesi daha iyi olmaz mıydı?

Fox TV'nin Gizli Saklı dizisi için final kararı ne kadar tutarsız, ne kadar anlamsız! 7

Sadece yerli izleyiciler değil, yabancı dizi hayranları da bu duruma oldukça tepkili. Disney Plus gibi bir dijital platformu tanıtım grubun ulusal televizyon kanalında yayınladığı dizileri de bu dijital platforma aktardığı bir ortamda, Gizli Saklı dizisi de 13 bölümlük bir sezonu tamamlamayı hak eden bir yapımdı.

Ancak Fox TV, daha önce birçok kez yaptığı gibi hikayeyi ortadan kesti ve dizi hayranlarını bir kez daha sinir etti.