Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay’ın yerine mi geliyor? Savaşçı dizisine bir sürpriz isim daha katılıyor

Berk Oktay’ın yerine mi geliyor? Savaşçı dizisine bir sürpriz isim daha katılıyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV yayınlanan Savaşçı dizisinin yenide ekrana döneceği müjdesi kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. Diziden ayrılanların ardından yeni sezonda çekimleri de başlamayan diziden umut kesilmek üzereyken gelen haber, meraklılarını sevindirdi. Başrolde oynayan Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisine geçmesinin ardından, yerine yeni bir ismin gelip gelmeyeceği de merak ediliyordu. O konu da açıklığa kavuşmak üzere.

Fox TV’de 4 sezon yayınlanan ve Eylül ayında 5. sezonuna başlaması beklenilen Savaşçı dizisi, stoktaki 3 bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm çekimleri yapılamadığı için ekranda yerini alamadı. Bu süreçte de bazı oyuncular diziden birer birer ayrıldıkları haberleriyle gündeme geldiler.

Dizinin Kağan Bozok’u Berk Oktay ayrıldı ilk olarak. Daha sonra arkasından Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam, Astsubay Demir Döğer’i canlandıran Ogeday Girişken, Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör, Asteğmen Çiğdem’i oynayan Gaye Turgut Evin ve son olarak da Velid karakterini canlandıran Kayıhan Kızılırmak diziden ayrıldı.

Diziden ayrılıklar yaşanırken, bir yandan da yeni katılan isimler gündeme gelmeye başladı. Adını Sen Koy isimli günlük diziyle tanınan Erkan Meriç ile birlikte, en son Çocuklar Duymasın’da oynayan Tamer Karadağlı’nın da kadroya dahil olduğunu Gazeteci Birsen Altuntaş tv100’deki haberiyle duyurdu.

Berk Oktay'ın yerine mi geliyor? Savaşçı dizisine bir sürpriz isim daha katılıyor 8

Yeniden kadrosu kurulmaya başlanan Savaşçı dizisinin ekibinin Eskişehir’e gittiği ve çekimler için son hazırlıklar yapıldığı öğrenilirken, 25 Aralık’ta da teaser çekimine başlanacağı ifade ediliyor.

Bu arada Berk Oktay’ın yerine düşünülen bir isim de geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Altuntaş, bu konuda son bilgiyi de paylaşıyor. Dizinin yapımcı firması ile Ekin Mert Daymaz’ın anlaşma aşamasında olduğu konuşuluyor. Daymaz’ın Oktay’ın oynadığı Kağan Bozok’u oynayacağı tahminleri yapılmakta.

Berk Oktay'ın yerine mi geliyor? Savaşçı dizisine bir sürpriz isim daha katılıyor 9