Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez ne kadar da şanslı, 3 dizisi de yayında!

Taner Ölmez ne kadar da şanslı, 3 dizisi de yayında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Taner Ölmez, bu dönemde 3 farklı dizisiyle adeta ekranı parselledi. Oyuncu sezon başından bu yana Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakteri ile büyük beğeni kazandı. Dizinin yeni bölümleri çekilmediği için Perşembe akşamları Fox TV ekranında eski bölümleri izleyebilirsiniz.

Ali Vefa karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu ayrıca 2018 yılında dijital platform için çekilen Dudullu Postası isimli dizisiyle de yine izleyicilerinin karşısına çıkyor hem de Perşembe akşamı. Yani aynı akşamda Fox TV ekranında Ali Vefa, Kanal D ekranında ise Tayfur karakteriyle izleyicilerle buluşuyor.

Taner Ölmez ne kadar da şanslı, 3 dizisi de yayında! 9

Star TV yeni bir atak daha yaptı. 17 Nisan Cuma, yani bu akşamdan itibaren Medcezir dizisini yeniden yayınlayacak. Saat 20.00’de başlayacak olan dizide başrolde yer alan isimlerden birisi de Taner Ölmez… Oyuncuyu Mert Serez karakteri ile yeniden izleyeceksiniz.

Taner Ölmez ne kadar da şanslı, 3 dizisi de yayında! 10

Taner Ölmez, böylelikle koranavirüs nedeniyle zor günler geçiren televizyon sektörünü adeta kurtarıyor. 3 farklı kanal, 3 farklı dizi ve 3’ünün de ortak noktası Taner Ölmez.

Taner Ölmez ne kadar da şanslı, 3 dizisi de yayında! 11