Ana sayfa Sosyal Medya Berrak Tüzünataç bomba bir dizi projesiyle ekranlara geri dönüyor!

Berrak Tüzünataç bomba bir dizi projesiyle ekranlara geri dönüyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- sinema ve dizi oyuncusu Berrak Tüzünataç, son birkaç yıldır televizyon ekranlarından ayrı kaldı. En son Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Sarp Akkaya gibi başarılı isimlerle başrolde Kurşun dizisinde yer alan oyuncunun yeni projesi hayranları tarafından merakla bekleniyordu.

2010-2011 yıllarında yayınlanan, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer gibi usta oyuncuların yer aldığı Ezel dizisinde canlandırdığı Bade karakteriyle çıkış yakalayan Berrak Tüzünataç, son yıllarda yeni bir proje anlaşması yapmazken, adını daha çok “sanatsal çalışmaları” ile sosyal medyada söz ettirdi.

Güzel oyuncunun merakla beklenen yeni projesi belli oldu. Berrak Tüzünataç, yaz sezonuna bomba gibi girmeye hazırlanan Kanal D’nin yeni sezon dizilerinden olan “Hayallerim, Babam ve Sen” projesine evet dedi. Projenin başrolünde Tüzünataç’a Ozan Dolunay eşlik edecek.

Berrak Tüzünataç bomba bir dizi projesiyle ekranlara geri dönüyor! 7

Focus Film bir dram dizisi olarak konusunu şimdilik gizli tuttuğu projenin yönetmen koltuğunda son yıllarda Kanunsuz Topraklar, Şeref Sözü, Zalim İstanbul gibi başarılı dizilere imza atan Cevdet Mercan oturacak. Hayallerim, Babam ve Sen dizisinin senaryosunu ise Sırma Yanık yazacak.

“Hayallerim, Babam ve Sen” dizisinde Ozan Dolunay bir sosyal medya fenomenine, Berrrak Tüzünataç da menajerine hayat verecek. Dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Projenin ağustos sonunda yayında olması planlanıyor.