Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde karar netleşti, final belirsizliği ortadan kalktı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde karar netleşti, final belirsizliği ortadan kalktı!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının çok izlenen yapımlarından birisi olmaya devam ediyor. ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 28 Nisan Perşembe akşamı 20.00’de 134’üncü bölümüyle atv ekranında olacak.

Dizinin beşinci sezonda da devam etme ihtimali üzerinde konuşuluyordu. Hatta bazı iddialar dizinin devam edebileceğine yönelik çalışmalar yapıldığını gösteriyordu. Ancak Mayıs sonuna kadar çekimlere devam edecek olan ekibin 141. bölüm ile birlikte hikayeyi sonlandıracağı ortaya çıktı. 134. bölümü perşembe günü yayınlanacak olan dizi kesin olarak finale gidiyor. Diziden geriye sadece 8 bölüm kaldığını ve beşinci sezon ihtimalinin ortadan kalktığını belirtelim.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde alınan bu son kararın ardından son 8 bölümün nasıl geçeceği merak konusu oldu. 134. yeni bölümde Hakan, Züleyha’yı öldürmeyi düşünen Çolak’ın karşısına çıkacak. İşte yeni bölümden önemli detaylar:

Hakan’ın son andaki çabasıyla Züleyha ölümden kurtulurken, hain tuzağın arkasında Çolak’ın olduğunu düşünen Hakan’ın yakaladığı adamlar Vahap’tan emir aldığını söyleyerek hedef şaşırtır. Hakan ise daha önce uyardığı Çolak’ın karşısına dikilerek silahını alnına dayar ve Züleyha’dan uzak durmasını söyler.

Boşanmaktan vazgeçen Betül, Çolak’ın mirasına konmak için planlar yaparken, Züleyha ve Hakan düğün için son hazırlıkları tamamlamak üzeredir. Ancak düğün gecesi konağa gelen bir telefon her şeyi alt üst edecektir.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümüyle perşembe 20.20’de atv’de.