Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si aslında çok seksi, onu da Selin Yenince başardı!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si aslında çok seksi, onu da Selin Yenince başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv ekranında geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımlarından birisi Bir Zamanlar Çukurova idi.. Adana’da çekimleri yapılan dizi için uzun süren bir ön hazırlık yapılmıştı. Dizide Saniye karakterine hayat veren Selin Yenince, başrollerden rol çalan bir oyuncu olarak öne çıktı. Başrol karakteri değildi ancak Saniye’yi o kadar güzel canlandırdı ki, herkes başroller kadar önemli olduğunu hissetti.

2.sezonuyla ekrana dönmeye hazırlanan dizi,yine reytingleri alt üst edebilecek mi merak ediliyor. Zira yeni yapımlar var ve 2019-2020 sezonu büyük bir çekişmeye sahne olacak.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si aslında çok seksi, onu da Selin Yenince başardı! 8

Saniye karakterini; duygusal, hassas, güçlü, saldırgan ve iyi kalpli kelimeleri ile anlatan Selin Yenince, bazen başına çok iyilik düşünmesi nedeniyle kötü şeyler geldiğini anlatıyor.

Yenince’ye göre Saniye karakterinin büyük bir çekiciliği hatta seksiliği var. Ama o bu seksiliği kıyafetlerde ya da görüntüde değil içsel olarak bir seksilik yorumunda bulunmakta.

İbni Haldun’un “Coğrafya kaderdir” sözüne atıf yapan Selin Yenince, Adana’daki o coğrafyanın kadını olmayı başaran, gücü eline alan, toprağı işleyebilen, her işi yapabilen ve kendine de yetebilen bir Saniye’ye vurgu yapıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si aslında çok seksi, onu da Selin Yenince başardı! 9

Selin Yenince, fiziki bir seksilikten değil de bu coğrafyanın kaderini yansıtan, güçlü olan Saniye’nin bir içsel seksilik taşıdığını belirtmekte.

İş bitiren bir kadın Saniye… Güçlü bir kadın ayrıca oldukça dişli…

İşte bu özellikleri Saniye karakterine seksi yapıyor.