Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 21 Aralık Cumartesi 65.bölümde Sanskar’ın amacı ne?

Bıçak Sırtı 21 Aralık Cumartesi 65.bölümde Sanskar’ın amacı ne?

tarafından ker_def

Bıçak Sırtı dizisinin 21 Aralık Cumartesi günü ekrana gelecek olan 65.bölümünden ilk görüntüler bilgiler ortaya çıktı. Sanskar’ın amacı ne? İşte dizinin yeni bölümünden detaylar…

Bıçak Sırtı’nda bu akşam Urvaşi Swara ve Sanskar’ın evlilik törenlerinde sorun çıkarmak için harekete geçer. Sanskar’ın ise herkesten gizli bir planı vardır.

Swara Urvaşi’yi takip edip onunla birlikte ormana gider. Ormanda Swara’ya tuzak hazırlayan Urvaşi onu boğmaya çalışır. Fakat Sanskar Swara’yı kurtarır. Swara Urvaşi’yle ilgili şüphelerini ailesine anlatır. Shekar Urvaşi’yi evden göndereceğini söyler.

Urvaşi Sanskar ve Swara’nın törenlerine gölge düşürmek için elinden geleni yapar. Törende Sanskar’ın aile yadigarı olan kolye kaybolur. Swara Urvaşi’den şüphelenirken Sanskar herkesin üstünü aramak ister. Gerçek kolyeyi sakladığını, çalınanın sahte kolye olduğunu söyleyen Sanskar’ın gerçek amacı ne?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015