Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 22 Aralık Pazar 66. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 22 Aralık Pazar 66. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 22 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan 66. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Urvaşi Kavita’yla anlaşır ve Swara ile Sanskar’ın evlenmesine engel olmak için plan yapar. Sharmishtha ise bir saldırıya uğrar. Sharmishtha’ya saldıran kim?

Urvaşi gizlice Kavita’yla buluşur. Kavita Sanskar’dan vazgeçmeyeceğini söyleyip Urvaşi’yle iş birliği yapar. Urvaşi, ablasının intikamını almak için Swara’ya acı çektireceğini söyler. Sanskar ve Swara Kavita’nın oyununu fark edip ona tuzak kurar. Fakat Kavita bu tuzağı anlayıp Sanskar’ı tehdit eder.

Sharmishtha ise bir saldırıya uğrar. Her tarafı çizikler içinde kalan Sharmishtha’nın imdadına Swara koşar. Sharmishtha kendisine saldıran kişinin yıllar önce öldüğü bilinen Janki olduğunu söyler. Sharmsihtha’nın gördüğü kişi gerçekten Janki mi?

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015