Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 29 Aralık Pazar 73. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 29 Aralık Pazar 73. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 29 Aralık Pazar günü yayınlanacak olan 73. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarında… Peki dizinin 72.bölümünde neler yaşanmıştı? Bu konuyla ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Parvati Swara’nın kayınvalidesinin evine gittiğini öğrenince çok öfkelenir. Babasıyla kocası arasında bir tercih yapması gereken Swara nasıl bir karar verecek?

Swara babasına ettiği yemini bozup kayınvalidesinin evine gider. Shekar ise bir kaza geçirir. Parvati yeminini tutmadığı için bu kazadan Swara’yı sorumlu tutar. Shekar kızının kendisine değer vermediğini söyleyip Swara’nın kızı olamayacağını dile getirir. Parvati Swara’dan kocası ve babası arasında bir seçim yapmasını ister. Gözyaşlarına boğulan Swara ne yapacağını bilemez. Çaresiz kalan Swara kimi seçecek?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015