Ana sayfa Sosyal Medya Binbir surat Kadir Doğulu! Ünlü oyuncu farklı imajlarıyla dikkat çekiyor!

Binbir surat Kadir Doğulu! Ünlü oyuncu farklı imajlarıyla dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, son dönemde farklı imajlarla hayranlarının karşısına çıkıyor… Adeta ‘binbir surat’ ifadesini hak edecek şekilde farklı imajlara bürünen oyuncu, Vuslat dizisinin finalinden bu yana hayranlarını üst üste şaşırtmasını başardı.

Mart ayında 44. bölümüyle birlikte final yapan Vuslat dizisinin ardından gelen karantina sürecinden itibaren Kadir Doğulu’da bir değişim dalgası yaşandı. Aşağıdaki fotoğrafta ünlü oyuncu Şubat ayında Vuslat dizisinin çekimlerinde görülüyor.

Binbir surat Kadir Doğulu! Ünlü oyuncu farklı imajlarıyla dikkat çekiyor! 13

Ünlü oyuncu, Mart’ın son günlerinde karavan keyfi yaptığı anlardan bir paylaşım yapmıştı. Diziden sonra da sakal ve bıyıklarını kesen oyuncu, saçlarını da uzatmaya başladı.

Binbir surat Kadir Doğulu! Ünlü oyuncu farklı imajlarıyla dikkat çekiyor! 14

Kadir Doğulu, aşağıdaki fotoğrafı Nisan ayının ortalarında paylaştı. Sakallarını kesen oyuncu, bıyıkları ve gözlükleri ile farklı bir imajı benimsedi.

Binbir surat Kadir Doğulu! Ünlü oyuncu farklı imajlarıyla dikkat çekiyor! 15

Mayıs ayında aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan Kadir Doğulu, uzayan saçlarıyla dikkat çekiyor ama bıyıklar yerli yerinde…

Binbir surat Kadir Doğulu! Ünlü oyuncu farklı imajlarıyla dikkat çekiyor! 16

Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile birlikte tatil keyfi yaptığı Haziran ayında da kirli sakalları ile ve biraz kısalttırdığı saçları ile dikkat çekiyor.

Binbir surat Kadir Doğulu! Ünlü oyuncu farklı imajlarıyla dikkat çekiyor! 17

Aşağıdaki fotoğraf ise Temmuz ayında ve ünlü oyuncu dron uçurduğu anlarda çekilen fotoğrafında yine farklı bir imajla dikkat çekiyor.

Binbir surat Kadir Doğulu! Ünlü oyuncu farklı imajlarıyla dikkat çekiyor! 18

Kadir Doğulu, en son bugün paylaşım yaptı. Pazar gününün dinlenme ve demlenme günü olduğunu belirten oyuncu, son haliyle de yine farklı bir imajla takipçilerine kendisini göstermiş oldu.

Dinlen, demlen. #pazar

Binbir surat Kadir Doğulu! Ünlü oyuncu farklı imajlarıyla dikkat çekiyor! 19