Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Binnur Kaya’nın ne yaptığını merak edenleri mest edecek proje!

Binnur Kaya’nın ne yaptığını merak edenleri mest edecek proje!

tarafından ker_def
Binnur Kaya bir süredir ortalıkta yok…

19 Nisan 1972 Ankara doğumlu oyuncu, en son geçen yıl büyük beklentilerle başlayan ama kısa sürede ekrana veda eden Bu Sayılmaz isimli dizide yer almıştı.

Bu diziden sonra ortalıkta gözükmeyen Binnur Kaya, hayranlarını da meraklandırmıştı.

Kaya’nın yeni hazırlanmakta olan Türk ve Rus oyuncuların bir arada yer alacak müthiş bir filmde rol alacağı ortaya çıktı.

Vatan gazetesi tv eleştirmeni Oya Doğan, bugünkü yazısında konuya değindi.

Doğan, şöyle yazdı:

“Ayla filminin de yapımcısı Mustafa Uslu üç tane daha yeni film hazırladıklarını ve 2020 yılı Oscar’ı için bir hikaye hazırladıklarını söyledi. Nefis bir gerçek yaşam öyküsü olan projede Rus ve Türk oyuncuların yer alacağını da açıkladı. Antalya’da bir trafik kazası geçiren ve beyninin yarısını kaybeden bir Rus çocuğun ailesi tarafından terk edildiği bu gerçek öyküde; ona otistik çocukları olan bir Türk kadın bakıyor ve o çocuğu 10 yıl yaşatıyor. Doktorların yaşamaz dediği bu çocuğa o Türk annesi sevgisiyle üç kelime bile ettirmeyi başarıyor. Bu filmde Rusya’nın en önemli oyuncularından biri oynayacakmış. O Türk annesine ise Binnur Kaya hayat verecekmiş. Öykü inanılmaz. Eminim ortaya iyi bir iş çıkacaktır ve inşallah Oscar’a gideriz.”