Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi 8. bölümde bir büyük sürpriz var!

Bir Aile Hikayesi 8. bölümde bir büyük sürpriz var!

tarafından ker_def

Bir Aile Hikayesi dizisinin 8. yeni bölümü 27 Nisan Cumartesi 20.00’de izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte…Başrollerinde Celil Nalçakan, Songül Öden, Birkan Sokullu ve Olgun Toker’in oynadıkları dizinin yeni bölümüne usta aktör Cihat Tamer de konuk oyuncu olarak katılacak. Tamer’in canlandıracağı karakter Tuğrul olacak.

Tuğrul Bey, Reyhan’ın (Songül Öden) babası, emekli bir hakim. Kurallara son derece bağlı, dediğim dedik Cumhuriyet beyefendisi baba, kızı için hep daha iyi bir evlilik hayal etmiş ve Cem’in (Celil Nalçakan) kızı için yeterince iyi olmadığı kanaatinde olduğundan izleyici, ailedeki baba-kız ile kayınpeder-damat ilişkilerine de tanıklık edecek.

Peki 8. bölümde neler olacak?

Reyhan ve Cem, çocuklarla birlikte dede ziyaretine gider. Ancak Tuğrul, Mahur’u hiçbir zaman torunu olarak benimsememiştir. Tatsız gecen ziyaret sonunda Reyhan, tüm ailenin hayatını etkileyecek önemde bir karar alır.

Annesinin ondan sakladığı sırrı öğrenen Mahur, bir süreliğine evden uzaklaşmak ister. Berk, kardeşini yalnız bırakmaz ve onu Şile’deki dededen kalma eve götürür.

Annesini teselli etmek için evde kalan Beste, bir an önce kardeşlerinin yanına gitmek istemektedir.

Yardımına Erdem koşar. Çiçeği burnunda iki sevgili Şile’ye doğru yol alır.

Mahur bu evde, annesiyle ilgili daha önce bilmediği bir sır daha öğrenecektir.

Artık hayatında başka sır istemeyen Mahur, Şakir’den güvence alır.

Ancak hiç beklemedikleri bir anda Şakir’i görmeye gelen biri, Mahur’da şok etkisi yaratacaktır.