Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Aile Hikayesi dizisinde hayatının çılgınlığını yaptı

Bir Aile Hikayesi dizisinde hayatının çılgınlığını yaptı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi, sezonun başlarında reytingleri düşük gelince yayından kaldırılmıştı. Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu gibi isimlerle aynı sette yer alma fırsatı bulan genç oyuncu Elçin Afacan, hayatının en büyük çılgınlığını da bu dizideki rolü için yaptı.

Dizide Beste karakterine hayat veren oyuncu, rolü için 20 kilo alarak büyük bir çılgınlığa imza attığını düşünüyor. Oyuncu, dizinin finalinden sonra da kilo vermekte pek de başarılı olamadı. Şu aralar Çağlar Çorumlu’nun da yer aldığı bir tiyatro oyunu ile sahnelere çıkan Elçin Afacan, “Bu en uzun ve sonucu en güzel olan çılgınlığım oldu” diyerek de pişman olmadığını ifade etti.

Dizi, ailenin önemini anlatan bir yapımdı. Ailenin öneminin de farkında olan oyuncu da sözleriyle genç izleyicilere bu konudaki fikrini paylaştı.

Afacan, “Her ne olursa olsun, koşul ne olursa olsun, ailemle yan yana olmak ve onları öncelik listemin başına koymak. Çünkü herkes ve her şey gittiğinde veya bittiğinde geride kalan ve hatalarınızla doğrularınızla sizi kabul etmeye şartsız hazır olan kişiler onlar” diyerek aileye dikkatleri çekti.