Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Aile Hikayesi’nden sonra Songül Öden’e yeni dizi teklifi

Bir Aile Hikayesi’nden sonra Songül Öden’e yeni dizi teklifi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Songül Öden, yıllara meydan okuyan bir isim… Türk dizi tarihine damgasını vuran Songül Öden, Gümüş isimli diziyle ülkemizin yurt dışında ilk parlayan yıldızı olmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden’in başrolündeki Gümüş, özellikle Ortadoğu ve Balkan ülkeleri olmak üzere geniş bir bölgede yayınladı ve büyük beğeni kazandı. O günden bu yana Songül Öden, yurt dışında en çok tanınan Türk oyuncuların başında geliyor.

En son, Bir Aile Hikayesi dizisiyle ekranda yer alan Songül Öden, 2019-2020 sezonun başlarında düşük reytingler nedeniyle dizinin erken final yapmasına engel olamadı. Ünlü oyuncu, sonrasında ise tek kişilik oyunu olan ve 7 kadın karakterine hayat verdi Lal Hayal isimli oyununa ağırlık vermişti.

Songül Öden’in pandemi süreci nedeniyle sahneye ne zaman döneceği belli değil. Ancak ekrana dönmesi konusunda önemli bir teklif aldı. Yeni sezonda tv8 ekranında yayınlanacak yeni dizinin başrolü için Songül Öden ile görüşmeler yapılıyor.

OGM Pictures imzalı yeni dizinin ismi Kırmızı Oda olarak belirlendi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Songül Öden ise görüşme yapılan ilk isim olarak dikkat çekti.