Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisine Karagül’ün sevilen oyuncusu da dahil oldu!

Bir Litre Gözyaşı dizisine Karagül’ün sevilen oyuncusu da dahil oldu!

tarafından ker_def
Kore uyarlaması olan Bir Litre Gözyaşı ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Dramatik bir hikayenin anlatılacağı dizi, geçtiğimiz sezon da gündeme gelmiş ancak bazı aksilikler nedeniyle çekimleri başlayamamıştı.

Yeni sezonda yayınlanacak olan dizi, iddialı hikayesiyle de dikkat çekiyor.

Yakında Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak olan, Med Yapım-MF Yapım imzalı, 1 Litre Gözyaşı dizisinin başrol oyuncuları arasına genç ve başarılı Mert Yazıcıoğlu da katıldı.

Yazıcıoğlu, son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan ve ekranın unutulmaz dizileri arasına giren Karagül’deki Baran rolüyle dikkatleri çekmişti.

Bir Litre Gözyaşı dizisine Karagül'ün sevilen oyuncusu da dahil oldu! 7

Ailenin önemini, inancın gücünü ve hayatın güzelliklerini gözler önüne serecek olan dizide Mahir karakterini canlandıracak olan genç oyuncu ; “Gerçek bir hayat hikayesinin uyarlamasında yer almak çok heyecan verici. Sevdiğim, uzun zamandır takip edip çalışmak istediğim oyuncularla çalışıyorum. Yönetmenim Serhan Şahin’le çalışmak mutluluk verici…” dedi.

Yönetmenliğini Serhan Şahin’in yaptığı, senaryosunu Neşe Şen, Sertaç Ergin, Gül Meriç Özen’in kaleme aldığı, başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun yer aldığı 1 Litre Gözyaşı yakında Kanal D’de!