Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Mucize Olsun 13 Nisan 2. bölüm tanıtımı yayınlandı… Damla, Çukurdere’ye geri mi dönecek?

Bir Mucize Olsun 13 Nisan 2. bölüm tanıtımı yayınlandı… Damla, Çukurdere’ye geri mi dönecek?

tarafından zk zk
Fox TV’nin yeni dizisi Bir Mucize Olsun, 1. bölümüyle ekrana geldi. Furkan Palalı, Su Kutlu, Ahu Sungur ve Cihan Ünal’ın başrollerinde oynadıkları dizinin 2. bölüm tanıtımı da yayınlandı.

Tanıtımda, dedesinin 2. eşi ve ailesi tarafından kabul görmeyen Damla, ne yapacağını bilmeden sokaklarda dolaşırken
Yiğit onu buluyor. Bu arada Azim, karısının Damla’ya yaptıklarının hesabını sormak için silahını çekiyor.

İşte 2. bölüm tanıtımı:

1. bölümde neler yaşandı?

Çukurdere’nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren pavyon şarkıcısı Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil, bir hizmetçi gibi eziyet dolu bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen hayatı bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukatın çalmasıyla aniden değişir. Yiğit gerçek ailesini tanımayan Damla’ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler.

BİR MUCİZE OLSUN 1. BÖLÜM, TÜM TANITIMLAR VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Maksude’nin zulmü altında geçen yıllar boyunca hep bir mucize bekleyen Damla, bu son derece güven verici genç adamın ardından gider. Ancak Sancaktar Konağı’nın sakinleri bu beklenmedik akrabanın gelişinden son derece rahatsız olmuştur. Anne ve babasının ölümünün ardındaki sırdan habersiz olan genç kız düşmanlarla çevrili bu konakta yaşamak zorundadır. Dedesinin ona gösterdiği sevgiye rağmen Damla için bu hiç de kolay olmayacak gibi görünmektedir.