Ana sayfa Dizi Haberleri Ahu Sungur diziyi aldı gitti resmen! Bir Mucize Olsun’da herkesi çok şaşırttı!

Ahu Sungur diziyi aldı gitti resmen! Bir Mucize Olsun’da herkesi çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Fox TV’nin yeni dizisi Bir Mucize Olsun, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dedesinin annesi ve babasını öldürmesinden sonra Maksude isimli bir pavyon şarkıcısına verilen Damla, sefalet içinde yaşadığı hayattan bir gün gelen inanılmaz bir haberle kurtuluyor.

Zengin bir adamın torunu olduğunu öğrenen Damla’nın dramının zengin hayatın içine gittiğinde daha da büyüdüğü dizide Ahu Sungur, Damla’yı büyüten Maksude’yi oynuyor.

Ahu Sungur, pavyon şarkıcısı rolünü o kadar iyi oynamış ki ekran başında onu izleyenler hem gülüp hem de kızdı. Damla’ya acımasızca davranışları, bencil ve çıkarcı tavırlarıyla sinirlendiren Maksude, bazı sahnelerde de çok güldürdü.

Ahu Sungur diziyi aldı gitti resmen! Bir Mucize Olsun'da herkesi çok şaşırttı! 8

Sungur’un başarılı oyunculuğuyla Maksude rolü, dizinin en dikkat çeken karakteriydi. Kötü kalpli üvey anne rolünü o kadar güzel oynadı ki ekran başındakilere adeta ‘sevsem mi, kızsam mı’ duygusunu yaşattı. Maksude’nin komik halleri, tuhaf hareketleri ve tavırları, zaman zaman güldürürken, Damla’ya olan tavırları da kızdırdı.

Ahu Sungur diziyi aldı gitti resmen! Bir Mucize Olsun'da herkesi çok şaşırttı! 9

Ahu Sungur, rolünü o kadar iyi oynadı ki adeta dizinin şimdiden fenomen karakterlerinden birini yarattı. Kıyafetleri, yüzündeki maskesi, kafasındaki bigudilerle ilginç bir tipleme ortaya çıkaran Ahu Sungur, Çukurdere’de sefil bir hayat süren Maksude rolünde çok beğenildi.

İşte Damla’nın zengin bir adamın torunu olduğunu öğrendiği o anlarda hayal kurduğu ve çok güldüren o sahne:

İşte Ahu Sungur’a gelen yorumlardan bazıları: