Ana sayfa Dizi Haberleri Bir psikopatımız daha oldu! Bir Zamanlar Çukurova’da Demir’in hali şoke etti!

Bir psikopatımız daha oldu! Bir Zamanlar Çukurova’da Demir’in hali şoke etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de reyting rekorları kırarak tüm kategorilerde ilk sıraya yerleşen Bir Zamanlar Çukurova, gittikçe daha ilginç bir hal almaya başladı.

Yılmaz’ın Hünkar tarafından ihbar edilmesinden sonra Jandarma tarafından götürülmesi, Züleyha’nın hayatını alt üst etti.

Hünkar, oğlu Demir ile hamile olan Züleyha’yı evlendirmek için kurduğu plan tıkır tıkır işledi.

Yılmaz hapse girerken, Züleyha da Demir’le evlendirilmeye adeta zorlandı.

Sosyal medyada dün akşam yayınlanan 3. bölümdeki bir sahneye izleyicilerin yorumu da dikkat çekiyor.

Demir’in aslında tüm mektupları okuduğu ve Züleyha ile Yılmaz’ın kardeş olmadıklarını bildiğini ancak despot bir şekilde Züleyha’yı kendisine almak istediği konuşuluyor.

Bir psikopatımız daha oldu! Bir Zamanlar Çukurova'da Demir'in hali şoke etti! 7

Demir, birlikte akşam yemeği yediği Züleyha’ya söylediği sözler, izleyicinin gözünde artık Demir karakterinin bambaşka bir yere oturduğunu da gösteriyor.

Dizinin başından beri daha mülayim, Avrupa görmüş, biraz bencil ama iyi niyetli gibi duran Demir, aslında kendi içinde ciddi psikolojik sorunları olan, Narsist bir kişi.

Bu kişiliğini de Züleyha’nın onayını bile almadan onunla evlenmeye kalkışmasıyla ortaya koydu.

Demir tam bir narsist çıktı!

“Seni ilk gördüğüm an çok mutlu olacağımızı anlamıştım. Birlikte çok mesut olacağız inan bana. Sana rüya gibi bir hayat yaşatacağım diyorum. Züleyha ne dediğimin farkında mısın? Evleneceğiz diyorum” sözlerine şaşıran Züleyha’nın “Siz beni tanımıyorsunuz bile” demesinden sonra Demir, “Tanıdığım kadarı seni hayatımın kadını yapmaya yetiyor” sözleri tam bir narsist olduğunu da anlattı izleyiciye.

Tabii bu sahneye izleyicinin tepkisi de gecikmedi! “O nasıl bir evlenme teklifiydi! Teklif bile değildi, resmen mecbur bıraktı kızı. Tam bir psikopat!” şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı sosyal medyada.

Gelinliğini giyen Züleyha’ya kolye taktığı anlar da yine Demir’in tuhaf durumunu ortaya koyuyordu. Sinirle sandalyeden kalkan Demir, “Sen de beni seveceksin Züleyha. Bugün değil belki, yarın değil ama bir gün mutlaka. Çünkü ben seni çok seviyorum. Tahmin edemeyeceğin kadar çok” sözleriyle Züleyha’yı şoke etti.

Çaresiz ve köşeye sıkışmış Züleyha için asıl zor günler şimdi başlıyor.

Bakın bir izleyici, 3. bölümde Demir ile ilgili tespitlerini nasıl anlatıyor:

“Demiri görgülü terbiyeli beyefendi diye gösterdiler ama adam resmen hödük cikti. Kiza rizasi varmi yokmu hic sormadan etmeden para bende söz bende misali emri vakiler, Züleyhayi boynundan öpmeler felan, noluyoruz ? Vaad ettigi şeyler hep maddiyat resmen, “benimle evlenirsen yasayacagin hayat bu” ne demektir? Tamamen parasi ve gücü ile çullandi kizin üstünde. Hazir abisi hapiste kizi kafaliyim moduna girmis herhalde, bu acili haldeyken kiz evlenmeyi mi düsünecek? Cok iyi insan olsaydi karsilik beklemeden de yardim edebilirdi ve kizin gönlünü baska türlü kazanabilirdi, abisini kurtarip kahramanligini ilan ederek degil. Birde ben seni seviyorum sende beni ilerde seveceksin diyor. Cocugu olmuyor diye kari bosayan adamdan da bu beklenirdi zaten. Umarim Züleyha asla bu adami sevmez. Özünde iyi insan gibi göstermeye calisiyorlar ama Yilmazin tirnagi olamazmis, bu bölümde daha iyi anladım :)”

İşte Demir ve Züleyha arasında geçen o ilginç konuşma: