Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Tutam Aşk 12. Bölüm Fragmanı İzle – 11 Aralık Salı

Bir Tutam Aşk 12. Bölüm Fragmanı İzle – 11 Aralık Salı

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Kore dizisi Bir Tutam Aşk 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan dizinin 12. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.. Bir Tutam Aşk’ta Salı günü Veliaht Prens’in çabaları ile Hong Ra On, yıllar sonra annesine kavuşur. Hong Ra On’un, Veliaht Prens’le bu kadar yakın olması annesinin gözünden kaçmaz ve kızı için endişe eder.

Hong Ra On’un annesine kavuşma dileğini Prens, gerçekleştirir. Ra On’un annesi, kızının Prensle bu kadar yakın olmasına şaşırır ve Ra On’un, Hong Gyeong’un kızı olduğunun sarayda duyulmasından korkar. Veliaht Prens, Ra On ile ilişkisin ikisine de zarar vereceğinin farkında olsa da aşkına gem vuramaz. Öte yandan Prens, bazı bakanların usulsüz işlerini tespit eder ve onları cezalandırır. Bu durum bakanların prense iyice düşman olmasına neden olur. Bakanların ayarladığı kılıçlı bir grup çete, saraya baskın yapar. Veliaht Prens hem kendini hem de Ra On’u korumak isterken ağır yaralanır. Prense bu saldırı da Kim Yoo Sung da çok yardım eder. Prensin yarası iyileşecek mi? Bu çetenin akıbeti ortaya çıkacak mı?

Birbirinin gerçek kimliklerinden habersiz iki masum kalbin buluştuğu Bir Tutam Aşk hikâyesi hafta içi her gün 14:45’te tekrarları ise 00:30’da Kanal 7’de…

Künye:
Dizinin Adı: Love in the Moonlight- Bir Tutam Aşk
Konu: Romantik-Tarihi
Bölüm Sayısı: 18
Oyuncular: Park Bo-gum, Kim Yoo-jung, Jin Young, Chae Soo-bin – Jo Ha-yeon, Kwak Dong-yeon, Kim Seung-Soo
Yönetmen: Kim Sung Yoon
Senaryo: Kim Min-Jung, Yoon Yi-Soo
Yapımcı: KBS2