Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Tutam Aşk 5. Bölüm Fragmanı İzle – 30 Kasım Cuma

Bir Tutam Aşk 5. Bölüm Fragmanı İzle – 30 Kasım Cuma

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Kore dizisi Bir Tutam Aşk 5.bölüm fragmanı paylaşıldı. Dizinin bölümünde neler olacağı merak edilmekte. İlginç konusuyla dikkat çeken Bir Tutam Aşk’da bugün Hong Ra On, elçi için düzenlenen festivalde erkek kılığını değiştirir ve herkesi kendine hayran bırakan dansını yapar. Veliaht prens dansçı kızdan çok etkilenir ve onu arar. Ra On’un büyük sırrına Kim Yoo Sung da ortak olur. Videodan 5. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Festival için yapılan dans gösterisinde herkesi büyüleyen dansçı kız dikkat çeker. Dans koreografisini kusursuz yapan dansçı kız, prensin de gözünden kaçmaz. Dansçı kızın kim olduğunu merak eden prens arkasından koşsa da onun kim olduğunu bulamaz. Dansçı kızın Hong Ra On olduğunu bilen kişi sadece Kim Yoo Sung’dur. Ra On’un sırrını saklamaya söz veren Kim Yoo Sung, onun güzelliğinden çok etkilenir. Öte yandan prenses, Hong Ra On’un elinden nehirde çay içmek ister. Ra On, prensesin kendisi ile çay içmek istemesine şaşırır. Ra On, prensesle sohbet ederken kayıktan nehre düşer ve onu boğulmaktan Veliaht Prens Lee Young kurtarır. Prensin hayatını tehlikeye attığı için Hong Ra On, hoş karşılanmaz. Ama Prens, Hong Ra’yı korur. Birlikte dilek feneri uçururlar. Prens, Hong Ra On’un gerçekte kim olduğunu ne zaman öğrenecek?

Birbirinin gerçek kimliklerinden habersiz iki masum kalbin buluştuğu Bir Tutam Aşk hikâyesi hafta içi her gün 14:45’te tekrarları ise 00:30’da Kanal 7’de…

Künye:
Dizinin Adı: Love in the Moonlight- Bir Tutam Aşk
Konu: Romantik-Tarihi
Bölüm Sayısı: 18
Oyuncular: Park Bo-gum, Kim Yoo-jung, Jin Young, Chae Soo-bin – Jo Ha-yeon, Kwak Dong-yeon, Kim Seung-Soo
Yönetmen: Kim Sung Yoon
Senaryo: Kim Min-Jung, Yoon Yi-Soo
Yapımcı: KBS2