Ana sayfa Dizi İzle Bir Tutam Aşk 8. Bölüm Fragmanı İzle – 5 Aralık Çarşamba

Bir Tutam Aşk 8. Bölüm Fragmanı İzle – 5 Aralık Çarşamba

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Kore dizisi Bir Tutam Aşk 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin 5 Aralık Çarşamba günü ekrana gelecek yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Bir Tutam Aşk’da gerçekler ortaya çıkar ve Veliaht Prens Lee Young, Hong Ra On’un kadın olduğunu öğrenir. Ancak bir süre bunu bildiğini Hong Ra’ya hissettirmez. Veliaht Prens ile Hong Ra arasında neler olacak? Videodan 8. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirisiniz.

Veliaht Prens Lee Young, sonunda Hong Ra On’un gerçek cinsiyetini öğrenir. Ra On, prensin ilgisinin farkındadır ve o da prensten çok hoşlanır. İlk zamanlar prens Hong Ra’nın sırrını öğrendiğini belli etmez. Ancak aşkını daha fazla saklayamayan Veliaht Prens, Ra On’a ona aşkını ilan eder. Hong Ra On, prensin aşkına nasıl karşılık verecek?

Öte yandan devletin ileri gelenleri veliaht prensin öne çıkmasını engellemek için elinden geleni yapar. Ancak Lee Young, sarayda yıllardır devam eden ‘Kim’ ailesinin yükselişinin önüne geçmeye kararlıdır. Bir taraftan da yıllar önce büyük bir isyana karışan Hong Young’un kızının yaşadığına dair ipucuna ulaşırlar. Veliaht prens, bu kızı araştırması için Yeon’u görevlendirir. Yeon’a çok güvenen veliaht prens, onun gerçek kimliğini ne zaman öğrenecek?

Birbirinin gerçek kimliklerinden habersiz iki masum kalbin buluştuğu Bir Tutam Aşk hikâyesi hafta içi her gün 14:45’te tekrarları ise 00:30’da Kanal 7’de…

Künye:
Dizinin Adı: Love in the Moonlight- Bir Tutam Aşk
Konu: Romantik-Tarihi
Bölüm Sayısı: 18
Oyuncular: Park Bo-gum, Kim Yoo-jung, Jin Young, Chae Soo-bin – Jo Ha-yeon, Kwak Dong-yeon, Kim Seung-Soo
Yönetmen: Kim Sung Yoon
Senaryo: Kim Min-Jung, Yoon Yi-Soo
Yapımcı: KBS2