Ana sayfa Dizi Haberleri Bir yıl önce bir yıl sonra, asıl beyin yakan Erkan Avcı!

Bir yıl önce bir yıl sonra, asıl beyin yakan Erkan Avcı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon Çukur dizisinde Çeto karakterine hayat veren Erkan Avcı, dazlak kafasıyla ve sert karakteri ile ekranda fırtınalar estirmişti. Azılı bir suçludan, şimdilerde boks antrenörüne müthiş dönüşüm şaşırtıyor.

Çukur dizisindeki Çeto nerede, Şampiyon dizisindeki Zafer nerede? Birbirlerinden çok zıt iki karakteri bir sezon arayla canlandıran Erkan Avcı, herkesi şaşırtmaya geliyor.

Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Yıldız Çağrı Atiksoy, Bahar Süer ve Emir Özyakışır’ın başrollerinde yer aldığı Şampiyon dizisi 12 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak.

Erkan Avcı hayranları da Zafer karakteri için ekran başına oturacak. Avcı’nın 1 yıl ara ile çizdiği iki farklı portre birbirinden çok zıt… Avcı, Çukur dizisinde müthiş bir başarı sergilemişti. Şampiyon dizisinin de en önemli kozlarından birisi konumunda… Oyuncunun geçen yıl ile bu yılki karakterlerini yan yana koyduğunuz zaman beyin yakan bir zıtlık karşınıza çıkıyor.

Instagram hesabından Zafer halini paylaşan oyuncuya çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Esra Dermancıoğlu, “Özledim” notunu düştü. Avcı da “Ben de” diyerek yanıt verdi.

Bir yıl önce bir yıl sonra, asıl beyin yakan Erkan Avcı! 8

Barış Kılıç ise “Adam” diye yazdı. Takipçileri Avcı’ya hala Çeto diye sesleniyor.

Şampiyon dizisinin başlamasının ardından Erkan Avcı’nın performansı ile Çeto karakterini unutturması pek de zor olmayacaktır.

Bir yıl önce bir yıl sonra, asıl beyin yakan Erkan Avcı! 9