Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümde Gülten’e tecavüz edilmesine, izleyici isyan etti!

Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümde Gülten’e tecavüz edilmesine, izleyici isyan etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Dün akşam atv ekranlarında 33. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisini izleyenler, Gülten’in başına gelenlerden sonra diziyi sosyal medyada eleştirmeye başladılar.

Kimi zaman Züleyha’nın arkasından iş çevirip, Yılmaz’a duyduğu aşkla olmadık işler yapan Gülten, yine de dizinin sevilen bir karakteri.

Başına gelenleri hiç haketmediğini düşünen izleyiciler, yeni bölümde Hünkar’ın yeğeni Ercüment tarafından tecavüze uğramasına ise sert tepki verdi.

“Yazık ettiniz Gülten gibi tertemiz bir kıza” şeklinde yorumlar yapan izleyiciler, Hünkar’ın olayı kapatma telaşını da eleştirdi.

Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümde Gülten'e tecavüz edilmesine, izleyici isyan etti! 7

“Dizi de olsa yüreğimiz yandı. Yapılır mı bu kadar masum bir kıza?” diyerek yaşananlara kızan izleyiciler, Gülten’in olay sonrasında girdiği travmayı izlerken çok zorlandıklarını, göz yaşlarını tutamadıklarını sosyal medyada ifade ediyorlar.

Bu arada Gülten karakterini oynayan Selin Genç’e de sosyal medyadan övgüler yağıyor. Özellikle Hünkar ile konuştuğu, olayın şoku ile perişan olduğu o anlarda oyuncunun başarılı performansına dikkat çeken izleyiciler, ekran başında izlerken nefeslerini tuttuklarını söylüyorlar.

Hünkar’ın yaşananlardan dolayı kendisini sorumlu tuttuğu, yeğeninin nasıl bir insan olduğunu bildiği halde çiftlikte kalmasına izin verdiği için kendisini suçladı sahne, izleyenleri de etkiledi.

Hünkar ve Gülten’in duygusal konuşmaları ve birbirlerine sarılıp ağladıkları o sahne, izleyiciyi de perişan etti. Hünkar’ın “Hepsi benim suçum. Ne olur benim affet çocuğum” sözleri, ekran başındakileri de hüzünlendirdi.

İşte o sahne:

Bir Zamanlar Çukurova 33. Bölüm Özeti:

Çukurova’da yine silahlar patladı! Üstelik tam sulh ilan edip silahını bırakmışken, Yılmaz bir kez daha namlunun hedefindeydi!
Demir’in hediye ettiği silahla, Yılmaz’ı vuran Ercüment, Gülten’i de ortadan kaldırmak için harekete geçer. Ancak olayın tek görgü tanığı o değildir. Hünkar ve Fekeli de birbirlerinden habersiz olaya şahit olmuşlardır.

Patlayan silah arkasından birçok karmaşık olayı getirir. Yılmaz yaralı olmasına rağmen Ercüment’i durdurabilecek mi? Patlayan silah, jandarmayı tekrar Demir’in peşine mi düşürecek?

Tüm olanları sakladıkları Züleyha, oğlunu görmeye gidemeyince neler yapacak? Yılmaz tekrar hastaneye nişanlısının önüne ameliyata mı götürülecek yoksa olaylar örtbas mı edilecek?

Demir ve Yılmaz’ı ilk kez bu kadar aynı safta bir araya getiren olay, Hünkar ve Fekeli arasındaki dengeyi de etkileyecek mi?

Dışarda patlayan silah bir yana konağın içinde de adeta saatli bir bomba olarak dolaşan Seher vardır! Bombayı da tam bu olayların ortasında patlatır ve “Demir’den hamile” olduğunu söyler!

Hünkar, şimdi ne yapacak? Oğluna büyük sırrını söyleyecek mi? yoksa Seher’den kurtulmanın bir yolunu mu bulacak?