Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük bir sır açığa çıkıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük bir sır açığa çıkıyor!

tarafından ker_def

Atv’de yayınlanan Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 21. bölümüyle ekrana gelecek. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in başrollerinde yer aldığı dizinin 21. yeni bölümü 21 Şubat Perşembe akşamı izleyici ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünden yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Fekeli ve Hünkar’ın yüzleşme sahnesi ilk fragmanda dikkat çekmişti. Fekeli, 20 hapiste yatmasına neden olanları bir bir Hünkar’a anlatıyor.Demir’in sahte şahit ile yıllarca içeride yatmasına neden olduğunu öğrenen Hünkar, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak. Çukurova’da deyim yerindeyse kuşaklardır hüküm süren Yamanlar için yolun sonu mu? Yılmaz ve Müjgan arasındaki yakınlaşma ise dizinin dikkat çeken bir başka hikayesi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 21. bölümden 2. fragman da yayınlandı. Yılmaz yeni bir aşka yelken açıyor.. Demir’in ise yeni planları var.. Hünkar hanım ise oğlunu sorguluyor. 20 yıl boyunca bir yalana inandığını söyleyen Hünkar hanım ne anlatmak istedi? İşte yeni bölümün şifresi bu sözlerde olabilir. Videodan detayları izleyebilirsiniz.