Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde olanlara çok fazla sevinmeyin, zira ters köşe olabilir hepsi!

Sen Çal Kapımı dizisinde olanlara çok fazla sevinmeyin, zira ters köşe olabilir hepsi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, bu akşam 28. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin izleyenleri hayli heyecanlı! Zira bu hafta Eda ve Serkan’ın düğünleri ekrana gelecek. Üstelik görüntüler o kadar renkli ki fragmanı görenler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla yeni bölüm için ne kadar merakta olduklarını da dile getiriyorlar bir kaç gündür.

Arka arkaya dizinin yeni bölümünden 3 fragman birden yayınlandı. Eda’nın düğün öncesi hamam eğlencesi, kına gecesi, düğün için yapılan pek çok hazırlık sahnelerini izleyeceğiz yeni bölümde.

Fragmanlarda da bu sahnelerle ilgili görüntülerin yanı sıra Eda ve Serkan’ın romantik anları da yine tanıtımda yer alan sahneler arasındaydı. Uzun süredir iki aşığın bu noktaya gelmesi için sabırla bekledi izleyici.

Önlerine pek çok engel çıktı ama bir şekilde aşmayı başardılar. Bazı kişilerin entrikaları, onları ayırmaya çalışmaları, düğünü istememelerine karşın sonunda o gün gelip çattı!

Sen Çal Kapımı dizisinde olanlara çok fazla sevinmeyin, zira ters köşe olabilir hepsi! 11

Fragmanlara bakılırsa çalgılı, oyunlu, eğlenceli sahneler ve mutlu anlar bekliyor ikiliyi. Ancak dikkatli izleyicilerin bazı yorumları da görülmeye değer! Zira fragmanlarda Eda’nın evlenmesine karşı olan babaannesi, Balca ve Prens Seymen ortalarda yok!

Bu üç ismin öylece oturup Eda ve Serkan’ın evlenmelerini seyredeceklerine inanmayan pek çok izleyici var! Yani ters köşe bekliyor muhtemelen dizinin takipçilerini! Özellikle Eda’nın “Artık bizi hiç bir şey ayıramaz” sözünü de iddialı bulan izleyici, bu işte bir gariplik olduğu inancında!

Dizileri izleye izleyen benzer durumları pek çok kez gören diziseverler, finalde mutlaka bir terslik çıkacağı tahminlerini yapıyorlar! Zira evlenirlerse dizinin sürükleyici kısmı bitecek! Bakalım bu akşam Sen Çal Kapımı dizisi izleyiciye bir ters köşe yaptıracak mı?

İzleyip göreceğiz… İşte dizinin 28. bölümünden 3. fragman ve gelen yorumlardan bazıları…

Sen Çal Kapımı dizisinde olanlara çok fazla sevinmeyin, zira ters köşe olabilir hepsi! 12

Sen Çal Kapımı dizisinde olanlara çok fazla sevinmeyin, zira ters köşe olabilir hepsi! 13

Sen Çal Kapımı dizisinde olanlara çok fazla sevinmeyin, zira ters köşe olabilir hepsi! 14

Sen Çal Kapımı dizisinde olanlara çok fazla sevinmeyin, zira ters köşe olabilir hepsi! 15

28. bölüm özeti:

Kınada olanlar Eda ve Serkan’ı yıldırmaz. Ama Semiha Hanım için bazı şeyleri değiştirir.

Eda ve Serkan düğün hazırlıklarıyla uğraşırken Serkan işleri aksatmadan sürdürmeye çalışır. Onlara yardım etmek isteyen Aydan ve Ayfer düğün organizatörüyle birlikte ikisi için de işleri zorlaştırmaya başlar. Aileler arasındaki farklar bir yandan, kısa zamana sıkışan hazırlıklar diğer yandan Eda ve Serkan üzerinde gerginlik yaratır.

Erkeklerin bekarlığa veda tatiline çıkmaya karar vermesi kızları sinirlendirir ve onlara bir sürpriz yapmaya karar verirler.Bu sırada şirkette gözden kaçan ve aksayan iş problemlerinin başlarına açacağı sorunlardan habersiz eğlenen Eda ve Serkan’ı düğün günü bekleyen birden fazla sürpriz vardır.