Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde herkes bu sahneyi bekliyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde herkes bu sahneyi bekliyor!

tarafından ker_def

atv’nin büyük ilgiyle takip edilen yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 29 Kasım Perşembe akşamı 12. bölümüyle izleyicilerin karşısındaydı… Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Kerem Alışık’ın başrollerindeki dizide heyecan bitmek bilmiyor.

Son bölümde en dikkat çeken sahnelerden birisi de Demir’in Züleyha’yı Adnan bebekle tehdit etmesiydi.

Buna dayanamayan Züleyha, Demir’in şartını kabul etti. Son bölüm final sahnesinde Yılmaz’ın karşısına çıkan Züleyha’nın ne söyleyeceği herkes tarafından merak edilmeye başlandı.

Dizinin yeni bölümünü 6 Aralık Perşembe akşamı atv’de izleyeceğiz. 13. yeni bölümden henüz ilk görüntüler yayınlanmadı.

Peki 12 bölümde başka hangi detaylar yer aldı. İşte ayrıntılar:

Umudunu da alıp esaretten kaçmak isteyen Züleyha, acısı ve öfkesi harmanlanan Demir’e bir kez daha yeniliyor.Züleyha’ya olan güvenini tamamen yitiren Demir, onu ölümle baş başa bırakarak oğluyla yola koyuluyor!Kurduğu oyundan çok pişman olan Hünkar, Yılmaz’ın, Demir’i vuracağından korkuyor.Bir aile faciasını önlemek için Yılmaz’la konuşmaya karar veren Hünkar, yalanlarına yenilerini ekleyip durumu daha da çıkılmaz bir hale getiriyor.Duyduklarından sonra içi içine sığmayan Yılmaz’ın, bir tarafı Züleyha’yı kaybettiğini söylerken, diğer tarafı ise hala umutlu! Peki bu durum, yaklaşan büyük felaketi ne kadar etkileyecek?Saniye’nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova’yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor. Ölüm sessizliği yaşanan konakta işler iyice karışıyor.